Σπύρος Πώρος: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;»
Ελλάδα

Σπύρος Πώρος: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;»

Σπύρος Πώρος: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;»

Για όλα μίλησε ο γνωστός φωτογράφος

Για όλα μίλησε ο Σπύρος Πώρος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Θυμήθηκε την απόφασή του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό για να ξεφύγει από την «κλίκα» της Ελλάδας και τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο Λονδίνο.

«Όταν ζούσε στο Λονδίνο εξομολογήθηκε ότι έζησε πολλές στιγμές. «Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αμερική γιατί εκεί βοηθάνε. Ξέρουν ότι αν βοηθήσουν ένα ταλέντο θα επωφεληθούν όλοι γύρω γύρω. Εδώ υπάρχει μια κλίκα που βοηθιέται μεταξύ της και προτίμησα να φύγω έξω και να περάσω όλες τις δυσκολίες. Για 1,5 χρόνο έμενα στον δρόμο στο Λονδίνο. Μετά, άρχισα να δουλεύω σε ένα καφέ. Φοβόμουν στον δρόμο, ήμουν και μικρός, ήμουν 19 ετών. Δεν υπήρχαν κινητά. Ήμασταν πολύ πιο παιδιά της μαμάς.

Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκαν στο Λονδίνο από το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα σε ένα βράδυ έγιναν όλα, με στείλανε σε ένα casting και από εκεί έγινε μια έκρηξη… Τότε ήταν διαφορετικό το μόντελινγκ, υπήρχαν τα super model. Στην αρχή είναι πολύ ωραίο, από εκεί που είσαι στον δρόμο να κοιμάσαι στα καλύτερα ξενοδοχεία».

Σε ερώτηση γιατί δεν τον έχουμε δει στο GNTM έδωσε απάντηση με αιχμές. «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες; Τον Γιώργο Καράβα τον είχα φωτογραφήσει όταν ξεκινούσε, είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω στην προσπάθειά του, αλλά δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να λέμε πράγματα που δεν αντιστοιχούν».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του πλάνα ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος είπε ότι «έχω ολοκληρώσει το φωτογραφικό μου λεύκωμα στα ελληνικά, το μεταφράζουμε στα αγγλικά για να ταξιδέψει στον κόσμο και ετοιμάζω μια έκθεση στην Αγγλία».
Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του γιου του με την κόρη της Heidi Klum.

«Όλοι με βομβαρδίζουν για τη σχέση του γιου μου με την Heidi Klum. Είναι 18 χρονών, έχει μια κοπέλα. Δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι τον έμαθαν λόγω της σχέσης του».