Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Αυτό δεν πρόλαβα να πω στον Γιώργο»
Ελλάδα

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Αυτό δεν πρόλαβα να πω στον Γιώργο»

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Αυτό δεν πρόλαβα να πω στον Γιώργο»

Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου συγκινεί μιλώντας για την απώλειά του

Ήταν 9 Απριλίου του 2021 όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός στο μαφιόζικο καρτέρι θανάτου που του έστησαν βυθίζοντας στον θρήνο τόσο την οικογένειά του όσο και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Το κενό που άφησε πίσω του δυσαναπλήρωτο. Η σύζυγός του, Στάθα, και ο γιος τους, Δημήτρης βιώνουν δύσκολα την απουσία του με χιλιάδες τα «γιατί» που τους βασανίζουν.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και την Τασούλα Παπανικολάου για την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που δεν πρόλαβε να του εξομολογηθεί όσο ήταν στη ζωή.

Τι σας λείπει πιο πολύ από τον Γιώργο;

Το γέλιο του, η αισιοδοξία του, η καλοσύνη του, η γιγάντια δύναμη ψυχής που είχε, το κέφι του για τη ζωή. Έβρισκε την παραμικρή ευκαιρία για να την κάνει γιορτή. Μου λείπει η γλυκιά του κουβέντα, μιλούσε πολύ γλυκά με πολύ αγαπησιάρικες λέξεις στους οικείους του. Όποτε ζοριζόμουν, μου έλεγε «προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα. Εγώ είμαι εδώ». Μου λείπει αυτή του η δύναμη, αυτό το «εγώ είμαι εδώ για εσένα, εγώ είμαι εδώ για το παιδί μας, για όλους μας».

Ποια είναι η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας;

Το βράδυ είναι ανυπόφορο, η έλλειψή του γίνεται πολύ πιο έντονη.

Τι δεν προλάβατε να πείτε στον Γιώργο σας;

Ήμασταν τυχεροί, εκφράζαμε τα συναισθήματά μας καθημερινά και είχαμε έναν τρυ – φερό κώδικα επικοινωνίας παρά τα πολλά χρόνια που ήμασταν μαζί. Με κάποιον δια φορετικό τρόπο δεν είχαμε αφήσει την καθημερινότητα να μας καταβάλει, έτσι δεν έχω απωθημένα. Το μόνο που δεν μπορούσα να φανταστώ ήταν το πόσο θα μου έλειπε. Η απουσία του μου στερεί το οξυγόνο μου. Αυτό δεν πρόλαβα να του πω.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!