Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένοι δηλώνουν φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα
Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένοι δηλώνουν φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένοι δηλώνουν φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα

Η Αλλόνησος είναι μια κλειστή κοινωνία, δεν έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως θα το διαχειριστούν», αναφέρει ο συνεργάτης του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνουν σοκαρισμένοι στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην Αλόννησο και μίλησε με συνεργάτες και φίλους του.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν. Έπαθα σοκ. Είναι ασύλληπτο, σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα. Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια. Τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στάθη», λέει ο Κώστας Μαυροχωρίδης, εκπαιδευτής καταδύσεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Καλός φαινότανε αλλά ανεύθυνος από ότι αποδείχθηκε. Δεν είναι κάτι απλό αυτό που έκανε και θα έπρεπε να ντραπεί την οικογένεια του που εξέθεσε και κυρίως τη μάνα του. Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχουν πέσει από τα σύννεφα όλοι. Κατά καιρούς ερχόταν με διάφορες, πότε με τη μία και πότε με την άλλη. Ποτέ δεν ήταν σταθερός, ήθελε να επιβεβαιώνεται μάλλον. Έλεγα, δεν θα σοβαρευτεί αυτός ο άνθρωπος ποτέ; Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε με τη Σοφία. Έμαθα ότι πήγε μόνος του με τους κουμπάρους του επάνω στο δημαρχείο. Χωρίς γονείς. Και λέμε τώρα εμείς εδώ στο νησί, καλά αυτός είναι μόνος του, είναι μεγάλος. Αυτή δεν έχει μάνα και πατέρα; », λέει από τη μεριά της κάτοικος του νησιού, ενώ παρόμοια είναι και τα συναισθήματα πρώην συνεργάτη του παρουσιαστή.

«Την κοπέλα που έκανε την καταγγελία δεν την ήξερα όταν ήταν μαζί με τον Στάθη, μετά την γνώρισα. Η κοπέλα έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι πολύ καλό παιδί. Ένιωσα άσχημα όταν η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας. Δεν είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται αυτά. Ένιωσα άσχημα για την κοπέλα. Για ποιον άλλο να νιώσω άσχημα. Δεν το περίμενα αυτό από τον Στάθη. Δεν είχε δείξει σε μένα τέτοια δείγματα. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά καλός απέναντί μου, δεν είδα ποτέ καμία άσχημη συμπεριφορά. Δεν τον έχω δει ποτέ να πλησιάζει περίεργα κοπέλες στο μαγαζί, αλλά το να φλερτάρεις δεν είναι κάτι κακό. Δεν είχε αφήσει κάποια υπόνοια για τη δράση του. Και οι δύο το κρατούσαν μυστικό, η κοπέλα δεν έδειχνε ότι είχε κακοποιηθεί από τον Στάθη. Με τον Στάθη δεν έχω μιλήσει καθόλου, δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Νιώθω θυμό, νιώθω άσχημα, δεν έχουν κατασταλάξει τα συναισθήματα μέσα μου. Η Αλλόνησος είναι μια κλειστή κοινωνία, δεν έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως θα το διαχειριστούν», λέει ο συνεργάτης.