Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο»
Ελλάδα

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο»

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο»

Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Ο Σταύρος Σβήγκος πέρασε μία βόλτα από την εκπομπή «Στούντιο 4» και είχε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Παρουσίασε τον εαυτό του ως μεγάλο πειραχτήρι στα παρασκήνια, ίσως λόγω των επιρροών του από το «αριστοφανικό σπίτι» που μεγάλωσε. Στην οικογένειά του υπήρχε ελευθερία αλλά και όρια γεγονός που τον βοήθησε να σταθεί με σταθερές βάσεις στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς του ήταν εκείνος που τον έστειλε για μπαλέτο κόντρα στα στερεότυπα. Αυτά ακριβώς τα στερεότυπα είναι που αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους και δυσκολεύουν τη ζωή τους χωρίς λόγο.

Παρότι ανοιχτός σαν χαρακτήρας γενικά θεωρεί ότι δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά και με τις σχέσεις στον στενό του κύκλο.

«Σε κάποια θέματα τα κάνω χάλια. Με τους κοντινούς ανθρώπους μου έχει πρόβλημα η επικοινωνία μου, ενώ είμαι ανοιχτός σε κάποια θέματα είμαι κλειστός».

Με φόντο τις ζοφερές αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως από τον χώρο του θεάματος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική του εφιαλτική εμπειρία.

«Παρά πολύ άβολα με είχε αγγίξει, σταμάτησα την οντισιόν με έκανε μέχρι να φτάσω στο σπίτι με τους γονείς μου, το πώς θα αντιμετωπίσω τον πατέρα, τη μάνα μου, ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί 17 ετών δεν ξέρεις πού μπορεί να το φτάσει».