Στέψη Καρόλου – Χριστίνα Πολίτη: «Οι Βρετανοί αναγνώρισαν τη σωστή θέση της Καμίλα δίπλα του»
Ελλάδα

Στέψη Καρόλου – Χριστίνα Πολίτη: «Οι Βρετανοί αναγνώρισαν τη σωστή θέση της Καμίλα δίπλα του»

Στέψη Καρόλου – Χριστίνα Πολίτη: «Οι Βρετανοί αναγνώρισαν τη σωστή θέση της Καμίλα δίπλα του»

Ποιες εμφανίσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις;

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα παγκοσμίως με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη βασιλική οικογένεια.

Μετά από 70 χρόνια από την στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο γιος της κατάφερε να ενθρονιστεί και να πάρει τα ηνία της οικογένειας.

Η Χριστίνα Πολίτη μιλώντας στο okmag.gr μιλά για την τελετή, για την Καμίλα αλλά και τις εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ποια η εικόνα που σας άφησε η τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου μετά τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει και λόγω οικονομικών περικοπών; Ήταν όσο λαμπερή και εντυπωσιακή περιμέναμε;

Δεν επικεντρώθηκα στη λάμψη που ήταν αναμενόμενη αλλά στα μηνύματα που πέρασε ο Κάρολος ενώνοντας όλες τις θρησκείες και καταφέρνοντας να στέψει βασίλισσα την αγαπημένη του, μετά από όλες τις δυσκολίες που πέρασαν σαν παράνομο παλαιότερα και νόμιμο μετέπειτα ζευγάρι. Η εικόνα κάθε αντίστοιχης εκδήλωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτή της ζεστασιάς και της χαράς του κόσμου. Ενός κόσμου στον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία γιατί τιμάει τις παραδόσεις του χωρίς γραφικότητες.

Τέλος πώς υποδέχθηκαν οι Βρετανοί την Καμίλα ως βασίλισσα;

Πήρε χρόνο και μεγάλη επικοινωνιακή βιρτουοζιτέ αλλά τελικά της αναγνώρισαν τη σωστή της θέση δίπλα στον Κάρολο και τη συνεχή της εργασία για τα κοινά, ειδικά για τις κακοποιημένες γυναίκες. Έχει αποδείξει πως είναι ήρεμη δύναμη, μία γυναίκα που εξισορροπεί τον Κάρολο. Έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα και στην εξοχή – χόμπις πολύ πιο κοντά στον Κάρολο και τη μητέρα του. Επίσης το ότι έχει χιούμορ και είναι συμπαθητική στην παρέα είναι κάτι που κυκλοφορεί ευρέως στη χώρα.

Για να διαβάσετε περισσότερα, επισκεφθείτε το okmag.gr