«Στην υπόθεση Λιγνάδη υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα»
Ελλάδα

«Στην υπόθεση Λιγνάδη υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα»

«Στην υπόθεση Λιγνάδη υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα»

Ποιος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δρούσα κυκλώματα πίσω από τον σκηνοθέτη;

Στην εκπομπή «Το πρωινό» εμφανίστηκε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις των ημερών με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, τον σάλο των δηλώσεων του Σάκη Ρουβά αλλά και το γεγονός ότι γνώρισε τον πατέρα του στα 13 του.

«Πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους η δίκη, να μπορεί να γίνει καλά, γιατί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα. Αν λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, σαφώς θα φτάσει μέχρι τέλος η υπόθεση.

Στην υπόθεση αυτή (σ.σ. Λιγνάδη)  μπορεί να εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι άνθρωποι, μπορεί να είναι κυκλώματα που διακινούν ασυνόδευτα παιδιά, να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να διασκεδάσουν με αυτό. Δεν το ξέρω, λέω όμως, ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η άτοπη δήλωση του Σάη Ρουβά που παρομοίασε την παιδεραστία με την τοξικοεξάρτηση πιστεύει πως πρόκειτια για μία λάθος διατύπωση

«’Ηταν ατυχείς οι δηλώσεις του, ότι άλλο προσπάθησε να πει, να βάλει σε μια άλλη βάση τα πράγματα, με καλή πρόθεση το βλέπω, αλλά δεν είναι κατάλληλο το timing, την στιγμή της δίκης να μιλάς για αυτό, όταν υπάρχουν τέσσερα θύματα. Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Σάκης, δεν το λέω υποτιμητικά. Δεν θέλω να σχολιάζω τι λένε άλλοι, γιατί δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το λέει… Θέλει να επηρεάσει κάτι, έχει σκοπό, δεν έχει, γιατί το λέει; Αυτό δεν μπορώ να ξέρω, γιατί ο καθένας λέει ότι λέει».

Τέλος, μίλησε για την πατρότητα όπως τη βιώνει μένοντας μαζί με τον γιο του αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος γνώρισε τον μπαμπά του στα 13 του.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη. Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα».

«Γνώρισα τον πατέρα μου στα 13 μου. Πιθανόν με στιγμάτισε θετικά ως πατέρα μετέπειτα, προσπαθώ τις δυσκολίες που έρχονται να τις φτιάξω με τον καλό τρόπο. Προσπάθησα να το δω έτσι , ήταν μεγάλο κενό, ήταν μεγάλο ερωτηματικό που έπρεπε να λύσω». Καναμε μία προσπάθεια, με αγάπη αλλά δεν νομίζω ότι ποτέ αυτό γεφυρώθηκε. Μπορείς μόνο να κοιτάξεις το μετά» υπογράμμισε.