Super Κiki: «Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε»
Ελλάδα

Super Κiki: «Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε»

Super Κiki: «Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική της παρενόχληση

H Super Kiki ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και μίλησε για τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της.

«Στην 1η καραντίνα προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να χαίρεται, μετά τρελάθηκα. Μου βγήκαν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια. Έκανα ψυχοθεραπεία μέχρι τα 25 μου για την άλλη ζωή μου, για αυτήν -τη ζωή του 30άρη, την αναγνωρισιμότητα- δεν έχω κάνει ποτέ. Αρχίσανε να χτυπάνε καμπανάκια. Η Super Kiki είναι η άμυνά μου» είπε.

Η Super Kiki εξήγησε τι πήγε στραβά στο The 2night Show αποδίδοντας τα πάντα στο γεγονός ότι τα γυρίσματα ήταν πολύωρα.

«Ήταν 47 ώρες γύρισμα. Την είδαν οι περισσότεροι και δεν ήξερες από πού θα σου έρθει. Την ώρα του γυρίσματος ξινίζαν οι περισσότεροι καλεσμένοι και  ζητούσαν να μην δείξουμε κομμάτια. Μετά από το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη ερχόταν ο κάθε καημένος και μας έλεγε ότι θα φύγει. Φοβόμασταν να προσβάλλουμε. Παρακαλάγαμε να έρθουν οι καλεσμένοι» είπε.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γρηγόρη, ίσα ίσα» ξεκαθάρισε.

https://youtu.be/tDpj6SmcXQg

Η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα σχόλια Σταρόβα και η σεξουαλική παρενόχληση

Ο Θέμης Γεωργαντάς της εμφάνισε φωτογραφίες διάφορων προσώπων και κλήθηκε να τα σχολιάσει.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση όμως βρήκε βαριά όσα είπε για την ίδια ο Δημήτρης Σταρόβας.

Χαρακτήρισε την Ιωάννα Μαλέσκου…. καθημερινή όπως το χαλάκι της εξώπορτας

Για τη σεξουαλική παρενόχληση:

«Ήταν πολύ βαρύ το δικό μου περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε. Μου έχει γίνει σεξουαλική παρενόχληση και δεν μου έχει γίνει μόνο μια φορά», αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο», ανέφερε.

https://youtu.be/y2bDIxBuH8o

Στο «Εξομολογητήριο» του After Dark

H Super Kiki δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ποιο είναι το όπλο της; Όπως δηλώνει η ίδια η ειλικρίνεια.

Δεν έχει απατήσει ποτέ, αλλά φιλάκι μπορεί μα έχει… πέσει, αναφέρει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πήγαινε στο Survivor για κανένα ποσό, αλλά ούτε και στο Bachelor.

Έχει κάνει παρακολούθηση, αλλά όχι μόνο για σχέση.

«Το μέγεθος μετράει ασυζητητί…», είπε και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή.

«Τον σκύλο μου τον λένε Τάσο και θα με έκραζε για τις επιλογές μου, για το πόσο πολύ τρώω, για το πόσο ροχαλίζω, για τις ανάγκες μου που κάνω στο μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα», σχολίασε σε ερώτηση για το τι θα της έλεγε ο σκύλος της αν μίλαγε.

Αν είχε πολλά χρήματα τι θα έκανε; «Θα πήγαινα στη Disneyland», είπε.

«Μου έχει τύχει 5 φορές να έχω άσχημη σεξουαλική επαφή», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ενώ δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ στα κρατητήρια.

https://youtu.be/5l9s2IJ4tbo