Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά στα throwback με τον πατέρα της: «Ξημερώνει 31/12.  Σε μια άλλη διάσταση σου τραγουδάμε “Να ζήσεις Κωστάκη”. Μου λείπεις πολύ»
Ελλάδα

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά στα throwback με τον πατέρα της: «Ξημερώνει 31/12. Σε μια άλλη διάσταση σου τραγουδάμε “Να ζήσεις Κωστάκη”. Μου λείπεις πολύ»

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά στα throwback με τον πατέρα της: «Ξημερώνει 31/12.  Σε μια άλλη διάσταση σου τραγουδάμε “Να ζήσεις Κωστάκη”. Μου λείπεις πολύ»

Αύριο ο αγαπημένοςο ηθοποιός θα είχε τα γενέθλιά του

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τον χαμό του Κώστα Βουτσά και ακόμα η πληγή της απώλειάς του είναι ανοιχτή στις καρδιές των αγαπημένων του προσώπων.

Ειδικά η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μία δύσκολη στιγμή για τους οικείους του μιας και κανονικά αυτή τη μέρα θα γιόρταζαν τα γενέθλιά του.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, δημοσίευσε νοσταλγικά throwback του αγαπημένου ηθοποιού στα οποία συγκινεί με τα λόγια της για το πόσο της λείπει ο πατέρας της.

«Ξημερώνει 31.12 • Σε μια άλλη διάσταση- ο Νίκος, η Ηλέκτρα κι εγώ ερχόμαστε με τούρτα και δώρα να σου τραγουδήσουμε «Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά…». Μάλλον έκανες την καλύτερη δουλειά που την έκανες… Σίγουρα εκεί που είσαι είναι καλύτερα! Να ξέρεις ότι Σε αγαπάω πολύ! Πάρα πολύ! Μου λείπεις πολύ. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα! Και όταν μερικές φορές κοιτάω στον καθρέπτη και σε βλέπω, γελάω με γέλιο βαθύ, δυνατό. Είμαστε όλοι καλά. Σε ευχαριστούμε που μας φρόντισες όλους! Εύχομαι να είσαι περήφανος και για την Ηλέκτρα και για μένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer | Actress (@theodoravoutsa)

Σε story της ανέβασε και ένα βίντεο από περασμένα γενέθλια του Κώστα Βουτσά και την έκπληξη που είχαν κάνει με τούρτα.