Τεό Θεοδωρίδης: «Η φυλακή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία»
Ελλάδα

Τεό Θεοδωρίδης: «Η φυλακή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία»

Τεό Θεοδωρίδης: «Η φυλακή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία»

Ο Τεό  Θεοδωρίδης μιλά για πρώτη φορά 4 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, όντας πλέον πατέρας δίδυμων παιδιών. Το μοντέλο που έχει περπατήσει και σε πασαρέλες του εξωτερικού, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη όσα έζησε στον κόσμο των ναρκωτικών και της φυλακής.

Πότε μπήκαν τα ναρκωτικά στη ζωή του

Όπως είπε, τα ναρκωτικά ήρθαν στη ζωή του ως μορφή αντίδρασης, αλλά ο χώρος της μόδας του άλλαξε χαρακτήρα και τον ώθησε πιο βαθιά στις απαγορευμένες ουσίες. «Στην πορεία της καριέρας μου άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Και άρχιζα να ταυτίζω την εικόνα με το είναι μου. Είχα δραστηριοποιηθεί σε διάφορες δραστηριότητες με αποτέλεσμα να αρχίσω να χάνω το ποιος πραγματικά είμαι» ανέφερε.

«Ξεκίνησα τα ναρκωτικά για ψυχαγωγικούς λόγους καθαρά. Από χαζομάρα. Η αρχή έγινε στην εφηβεία. Όταν συνέλαβα τον εαυτό μου να επαναστατεί απέναντι σε νομοθεσίες που περιορίζουν την προσωπική ελευθερία. Ο έλεγχος άρχισε να χάνεται όταν εγώ έχανα τον εαυτό μου. Άρχισα να μη γνωρίζω τι πραγματικά θέλω στη ζωή» είπε συγκεκριμένα.

Η φυλακή

Ο Τεό Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στα χρόνια που πέρασε στη φυλακή, υποστηρίζοντας πως εκεί αισθανόταν ελεύθερος. «Όταν με συνέλαβαν για την κοκαΐνη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Επιφανείς άνθρωποι ήρθαν στο δικαστήριο να με στηρίξουν. Η οικογένειά μου έπαθε σοκ και έκλαιγαν με τη σύλληψή μου, έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους. Η στεναχώρια που ένιωθα εγώ ήταν για αυτούς, όχι για εμένα. Για το πως στεναχώρησα τους γονείς μου, τις αδερφές μου και τα ανίψια μου. Η απώλεια του εγκλεισμού σε σωφρονιστικό κατάστημα είναι η δεύτερη σε πόνο μετά την απώλεια θανάτου» τόνισε.

Πρόσθεσε δε, πως οι συνθήκες στη φυλακή είναι εξευτελιστικές, αλλά πρόκειται για μια “εξαιρετική” εμπειρία, διότι το σύστημα των φυλακών έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο. «Οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές. Έμεινα στη φυλακή για έξι χρόνια. Μέσα στη φυλακή ένιωθα πραγματικά ελεύθερος» είπε.