Τέτα Καμπουρέλη – Δημήτρης Χαλκιάς: Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο μαζί
Ελλάδα

Τέτα Καμπουρέλη – Δημήτρης Χαλκιάς: Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο μαζί

Τέτα Καμπουρέλη – Δημήτρης Χαλκιάς: Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο μαζί

Ένα χρόνο ερωτευμένοι

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Τέτα Καμπουρέλη, μετά τον χωρισμό της, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Δημήτρη Χαλκιά.

«Ζω σε ένα δυαράκι με τον σύντροφό μου και είμαι ευτυχισμένη» έλεγε στο ΟΚ! τον Μάρτιο η Τέτα. Το περιοδικό που κυκλοφορεί στα περίπτερα, εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε μουσική εκδήλωση του Δήμου Γλυφάδας.

«Της κρατούσε το χέρι και της ψιθύριζε τρυφερά λόγια στο αυτί» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. Το ζευγάρι συζεί εδώ και αρκετούς μήνες στην Καισαριανή, την περιοχή όπου μεγάλωσε η Τέτα.

Τα περισσότερα Σαββατοκύριακα το ζευγάρι κάνει αποδράσεις στο Λουτράκι, καθώς εκείνη δεν μπορεί να λείπει από το Teta Beauty Salon ούτε το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση Γέρμα που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Μικρό Broadway.

Μάλιστα, σε λίγες μέρες οι δυο τους θα κάνουν μαζί το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Βιέννη. Όσο για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης τους, εκείνη απαντά ότι δεν είναι κάτι που συζητούν προς το παρόν, φροντίζει όμως να συμπληρώσει με χαμόγελο «ποτέ μη λες ποτέ!»

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Χατζίδου: Στη Βουλιαγμενη με την κόρη της και τον Ετεοκλή Παύλου