Θανάσης Κουρλαμπάς: «Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της»
Ελλάδα

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της»

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της»

«Έβγαλα αρκετά χρήματα στο τελείωμα, πριν την κρίση»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την μέχρι σήμερα επιτυχία κι αν αυτό τον έχει βοηθήσει στο να θέτει σε νέες βάσεις τις επιλογές του τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά.

«Είναι ανάλογα τι σύμπαν έχεις δημιουργήσει εσύ μέσα σου για τη δουλειά σου, δηλαδή δεν περίμενα τις «Άγριες Μέλισσες» για να διαπραγματευτώ οικονομικά. Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές… Όταν προσπαθείς να κρατήσεις μία συγκεκριμένη τροχιά στην καριέρα σου, που αυτή γεννά τα όχι και τα ναι… Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» δηλαδή δεν έψαξα να βρω κάποιο εμπορικό σχήμα. Εξακολουθώ να υπηρετώ ένα συγκεκριμένο είδος τροχιάς στο θέατρο. Σε εμένα δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές» είπε ο ηθοποιός.

«Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της. Έβγαλα αρκετά χρήματα στο τελείωμα, πριν την κρίση. Αυτά πλέον είναι παρελθόν κι ίσως υπήρχε κάποια υπερβολή σε κάποιες περιπτώσεις» συμπλήρωσε.

«Ήμουν άτακτος στην εφηβεία»

«Ήμουν άτακτος στην εφηβεία και παρορμητικός. Έχω τη χαρά που έχω σπουδαίους φίλους και περάσαμε την εφηβεία καταπληκτικά. Δεν είχα μεγάλες συγκρούσεις με τους γονείς μου. Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν 15 χρονών. Ήταν δύσκολο γιατί χάνεις λίγο τον άξονά σου και χάνεις κυρίως το πρότυπο».

Η πρώτη συνεργασία με τον γιο του

Ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει την πρώτη συνεργασία που είχε με τον γιο του, η οποία ήταν ένα βίντεο κλιπ. Επίσης, δήλωσε πως κανένα από τα παιδιά του δεν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η συμβουλή μου δίνω στα παιδιά μου είναι πως όταν κάποια στιγμή ξυπνήσει κάτι μέσα τους και το θέλουν πολύ, να το ξεκινήσουν και να το δοκιμάσουν».