Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πρώτο Πάσχα με τον γιο τους!
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πρώτο Πάσχα με τον γιο τους!

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πρώτο Πάσχα με τον γιο τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το περιοδικό ΟΚ!

Ευτυχισμένοι που γνώρισαν ο ένας τον άλλον αλλά και που έφεραν πριν από λίγο καιρό το αγγελούδι τους στη ζωή.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και απολαμβάνουν τον ρόλο του γονιού σε όλο του το μεγαλείο.

Φέτος, γιόρτασαν και το πρώτο τους Πάσχα όλοι μαζί παραδοσιακά και ελληνικά. Η παρουσιάστρια τη Μεγάλη Πέμπτη έβαψε κόκκινα αυγά και έπλασε λαχταριστά, πασχαλινά κουλούρια, ενώ μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας στη λεζάντα: «Και του χρόνου ελεύθεροι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την οικογένεια σε μία από τις βόλτες τους στο καταπράσινο Ζάππειο. Η σύζυγος του πολιτικού επιλέγει συχνά την περιοχή για να κάνει σύντομους περιπάτους αλλά και την υπαίθρια γυμναστική της.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του τον γιο του, που, όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό, θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος.

Την Κυριακή του Πάσχα, μάλιστα, δημοσίευσε ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο στα social media και έγραψε: «Εύχομαι να έχετε την υγεία σας, να αγαπάτε και να φροντίζετε τους ανθρώπους σας, χρόνια σας πολλά!».