Τζούλια Νόβα: “Αισθάνθηκα ότι δεν είχε να μου δώσει κάτι ο ‘Τροχός της τύχης'”
Ελλάδα

Τζούλια Νόβα: “Αισθάνθηκα ότι δεν είχε να μου δώσει κάτι ο ‘Τροχός της τύχης'”

Τζούλια Νόβα: “Αισθάνθηκα ότι δεν είχε να μου δώσει κάτι ο ‘Τροχός της τύχης'”

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Τζούλια Νόβα, αναφέροντας τις δυσκολίες που βίωσε όσο βρισκόταν στον “Τροχό της τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη αλλά και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πλέον με την τηλεόραση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ασχολείται με τη ζωγραφική. “Προς το παρόν, έχω αφήσει την τηλεόραση στην άκρη”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία.

“Ήρθα στα 13 μου στην Ελλάδα”, τόνισε.

Όταν η κουβέντα στράφηκε στο κεφάλαιο “Τροχός της τύχης” η παρουσιάστρια είπε: “Αισθάνθηκα ότι δεν είχε να μου δώσει κάτι, αλλά ούτε και εγώ”.

Ταυτόχρονα, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. “Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά”.

“Πονούσε η μέση μου και τα πόδια μου από την ορθοστασία στα γυρίσματα”, δήλωσε, συμπληρώνοντας: “Υπήρξαν διάφορα δεν θα ήθελα να τα πω στην κάμερα”.

Η Τζούλια Νόβα εξήγησε ακόμα και τους λόγους που δεν θα πήγαινε στο Greece’s Next Top Model: “Δεν θα πήγαινα στο GNTM, διότι είμαι πάρα πολύ ντροπαλή”.

Στο μεταξύ, μίλησε για και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιάννη.

“Από φέτος συζητάμε το επόμενο βήμα στη σχέση μου με τον Γιάννη”, ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας: “Ποιο πολύ θα μου άρεσε πρώτα να κάνω τον γάμο και μετά το παιδί”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το πρόβλημα που υπάρχει με την ίδια και τον πατέρα της. Με τον πατέρα μου δεν έχουμε πλέον καμία σχέση. Το φταίξιμο δεν είναι δικό μου, είναι δικό του”, είπε η Τζόλια Νόβα.

Δείτε τη συνέντευξή της: