Τζούλια Νόβα: «Το μόνο που με θλίβει είναι ότι συνειδητοποίησα πόσο δυστυχισμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας»
Ελλάδα

Τζούλια Νόβα: «Το μόνο που με θλίβει είναι ότι συνειδητοποίησα πόσο δυστυχισμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

Τζούλια Νόβα: «Το μόνο που με θλίβει είναι ότι συνειδητοποίησα πόσο δυστυχισμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

Οι αρνητικές αντιδράσεις για το βίντεο περί μητρότητας συνεχίζονται και το μοντέλο στέλνει νέο μήνυμα

Το θέμα με το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε η Τζούλια Νόβα μιλώντας για τις γυναίκες που παραπονιούνται για τα παιδιά τους φαίνεται πως δεν έληξε καθώς αναπαράγεται σε σελίδες του Facebook συνοδευόμενο από αρνητικές αντιδράσεις.

Για άλλη μία φορά το μοντέλο και παρουσιάστρια έστειλε το μήνυμά της προς όσους εκτονώνουν την κακία τους στο πρόσωπό της και τόνισε πόσο πολύ έχει στενοχωρηθεί από την υπόθεση αυτή.

«Το μόνο που με θλίβει αυτή την στιγμή είναι πως μπήκα σε μια σελίδα όπου είχαν αναρτήσει αυτό το χιουμοριστικό -αυτοσαρκαστικό βιντεάκι που ανέβασα πριν από μερικές μέρες που μιλάω για τις κουρασμένες μαμάδες συμπεριλαμβάνοντας και εμένα μέσα και συνειδητοποίησα το πόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι αυτή την στιγμή κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Που η μόνη εκτόνωση τους είναι να βγάζουν κακία σε πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζουν μόνο και μόνο γιατί το δικό τους μυαλό δημιουργεί ψευδαισθήσεις ότι ζούμε παραμυθένιες ζωές χωρίς προβλήματα, χωρίς άγχη, χωρίς κούραση λες και επειδή έτυχε να εκτεθούμε στην τηλεόραση κάτι έγινε και από απλοί άνθρωποι γίναμε κάτι το διαφορετικό από όλους τους άλλους.

Όλοι ίδιοι είμαστε παιδιά! Με τα προβλήματα μας, με τις φοβίες, με την κούραση μας, με όλα τα καλά μας και με τα κακά μας. Το ότι δεν σας τα μεταφέρουμε δεν σημαίνει πως τα πάντα είναι παραμυθένια. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί πλάθοντας τις ζωές μας στο μυαλό σας κατά αυτό τον τρόπο μόνο εσείς γίνεστε δυστυχισμένοι γιατί αυτό σας προκαλεί συναισθήματα τα οποία δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Το αποτέλεσμα είναι να εκθέτετε τον εαυτό σας αρνητικά δημόσια και είμαι σίγουρη ότι κατά βάθος η κακία αυτή που βγάζετε δεν είναι το πραγματικό “είναι” σας αλλά είναι αποτέλεσμα τον αρνητικών συναισθημάτων που δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι στον αυτό σας. Παρόλο που έχω διαβάσει σχόλια -ευτυχώς όχι μέσα από το προφίλ μου αλλά μέσα από τα διάφορα site που κάνατε αναρτήσεις, και με είχαν και έχουν στεναχωρήσει παρά πολύ… σας εύχομαι την κάθε ευτυχία και την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει να αποκτήσετε όλα εκείνα που θα σας έκαναν πραγματικά ευτυχισμένους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Να περνάτε όμορφα και να θυμάστε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αναλώνετε με όλα αυτά τα κακά συναισθήματα. Φιλιά πολλά».