Βαλέρια Χοψονίδου: «Είχα φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο»
Ελλάδα

Βαλέρια Χοψονίδου: «Είχα φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο»

Βαλέρια Χοψονίδου: «Είχα φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο»

Γιατί είπε ότι είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας;

Η Βαλέρια Χοψονίδου μίλησε στο Love It για την περίοδο που τα media ασχολούνταν συνεχώς με μια σχέση της αλλά και για το πώς «διέλυσε» μια σχέση επειδή εκείνος ήθελε γάμο κι εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Την έχει βγάλει κάτι εκτός ορίων;

«Ναι, έχει τύχει, αλλά δεν δίνεις βάση. Δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Πρέπει να είναι κάτι πολύ ακραίο για να πάρεις θέση. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί δεν είμαι ένα άτομο που είμαι στην τηλεόραση και ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα, οπότε να σου πω ότι έχουν γραφτεί αυτά και με έχουν ενοχλήσει. Έχει τύχη στο παρελθόν να γραφτούν δυο τρία πράγματα που με είχαν ενοχλήσει πολύ. Σε εκείνη τη σχέση που είχα στο παρελθόν είχα τεράστιο πρόβλημα. Άκουγα καθημερινά πράγματα. Δεν ήταν μια φορά στο τόσο. Εκεί δεν πέρασα πραγματικά καλά».

Έχει φτάσει κοντά στον γάμο;

«Έχει τύχη σε μια σχέση μου να είχα φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο και χώρισα για αυτό τον λόγο. Δεν ήμουν έτοιμη, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και άλλα προβλήματα στην σχέση που με έκαναν να κάνω ένα βήμα πίσω. Αυτό ή σου βγαίνει ή δεν σου βγαίνει, είτε είσαι ένα, είτε είσαι δύο χρόνια μαζί. Όπως σου βγει αυτό πρέπει να κάνεις»

Για το αν την πιέζει η μητέρα της να παντρευτεί, επειδή τα αδέλφια της έχουν ήδη προχωρήσει στην ζωή τους δημιουργώντας τις δικές τους οικογένειες.

«Είμαι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας», είπε γελώντας και συνέχισε: «Η μαμά, όπως είναι όλες οι μανούλες, αν όχι όλες οι περισσότερες, έχουν αυτό το άγχος τι θα κάνουμε».