Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είχα μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω γκάνγκστερ»
Ελλάδα

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είχα μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω γκάνγκστερ»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είχα μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω γκάνγκστερ»

Γιατί είχε επηρεαστεί από τις αγαπημένες του ταινίες

Στη συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote Tv και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία αλλά και τις ταινίες που τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό όντας παιδί.

Αιρετικός και με ιδιαίτερη αισθητική έχει πρωταγωνιστήσει σε ενδιαφέροντες ρόλους τόσο κινηματογραφικά όσο και θεατρικά. Αγαπήθηκε για το ταλέντο του και οι παραστάσεις του πάντα έχουν να πουν. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια δεν έλειψαν και αυτοί που έφυγαν στη μέση παραστάσεών του, αλλά ο ίδιος δεν ενοχλείται, αντιθέτως ιντριγκάρεται από όλο αυτό.

«Συνέχεια φεύγουν άτομα. Από το “Άνθρωποι και ποντίκια” έφευγαν δέκα, είκοσι άτομα την ημέρα. Περιμένουν ότι θα δουν τα “Κόκκινα Φανάρια” του Γαλανού έτσι όπως το έχουν διαβάσει. Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση χωρίς να ξέρει το γιατί. Με ιντριγκάρει γιατί μπορεί να του έχει χτυπήσει μια χορδή μέσα ή τον έχει οργίσει και θα πάει μετά να το σκεφτεί. Αυτά μου αρέσουν πολύ όταν συμβαίνουν» δήλωσε.

Όνειρό του δεν ήταν να γίνει ηθοποιός, όπως εξομολογήθηκε.

«Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές, γκρουπιέρης σε καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης για να ζήσω αφού δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο.

Ταυτίστηκα με τον Ράμπο στο “Πρώτο αίμα”. Είδα την ταινία, όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον Scarface  ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση βέβαια στην πορεία…» είπε γελώντας ο ηθοποιός.