Βάσω Γουλιελμάκη: Τι της έχει συμβεί στο παρελθόν και την έχει τρομάξει;
Ελλάδα

Βάσω Γουλιελμάκη: Τι της έχει συμβεί στο παρελθόν και την έχει τρομάξει;

Βάσω Γουλιελμάκη: Τι της έχει συμβεί στο παρελθόν και την έχει τρομάξει;

«Χρειάστηκε να πάρω μέτρα για να αντιμετωπίσω θαυμαστή»

Η Βάσω Γουλιελμάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σειρά «Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά η σειρά. Μου αρέσει το χιούμορ και η αισθητική των παιδιών, τους πιστεύω πολύ. Ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους και τους είπα μόνη μου ότι θέλω» δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη που υποδύεται στη σειρά την Νία Λαλαμπίρδα.

«Είμαστε όλες σνομπ στο Κουδουνάρι. Προσπαθούμε η μία να ξεπεράσει την άλλη. Με τα λούσα της νομίζουμε ότι αυτό είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε».

Η ηθοποιός ανέφερε ότι υπάρχει μια σκηνή στη σειρά που ακόμα δεν έχει προβληθεί την οποία δεν μπορούσαν με τίποτα να γυρίσουν από τα… γέλια.

«Κάνουμε μια δεξίωση σε ένα λόρδο, ο οποίος νομίζουμε ότι έχει σχέση με την βασιλική οικογένεια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο, τα τακούνια και τις ατάκες που λέει ο καθένας που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε τη σκηνή από τα γέλια» δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η ηθοποιός απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών η ίδια δήλωσε: «Θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για εμένα. Να πιω το καφεδάκι μου χωρίς να σκέφτομαι “να πάρω το παιδί, να μαγειρέψω”. Η κόρη μου είναι 17 ετών. Τον Μάιο θα πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, μόνο όταν με ρωτάνε. Θα σπουδάσει Οικονομικά και Ιστορία. Θα πάει στην Αμερική, ζει και ο μπαμπάς της εκεί. Κάναμε χθες τις αιτήσεις».

Η Βάσω Γουλιελμάκη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της έχει συμβεί στο παρελθόν και την έχει τρομάξει. «Ήταν λίγο εμμονικό. Ένα θαυμαστής έκλεινε μόνος του ραντεβού. Έλεγε “Θα έρθω να σε δω την τάδε μέρα και την τάδε ώρα”. Ερχόταν στο θέατρο και στο σπίτι μου. Φοβήθηκα. Πήρα κάποια μέτρα και ακόμη παίρνω. Κρατάω ακόμα τα μηνύματα για να τα δείξω αν χρειαστεί».