Χάρης Ρώμας: Προετοιμάζεται για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου
Ελλάδα

Χάρης Ρώμας: Προετοιμάζεται για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου

Χάρης Ρώμας: Προετοιμάζεται για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου

Οι συναντήσεις με συνεργάτες και στελέχη του συνδυασμού του που ανακοινώνεται τον άλλο μήνα

Άκρως δημιουργική αλλά και με επιβαρυμένο πρόγραμμα η περίοδος αυτή για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος σκοπεύει να κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι, όπως έχει γνωστοποιήσει εδώ και λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός είχε μοιραστεί σε συνεντεύξεις του την επιθυμία να αφιερωθεί ακόμη περισσότερο στην πολιτική ζωή, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει να πάει ένα βήμα πίσω η καλλιτεχνική του ιδιότητα.

Ο ίδιος άλλωστε θεωρεί πως δεν γίνεται να αναλάβει κανείς μία θεσμική θέση εάν δεν είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένος σε αυτή.

«Ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο Mega ο Χάρης Ρώμας.

Έχοντας ήδη «τρέξει» στον πολιτικό στίβο από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, τώρα ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης βάζει πλώρη για να διεκδικήσει το Χαλάνδρι και με την ομάδα του ετοιμάζει τη «φαρέτρα» του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Το Χαλάνδρι δεν είναι ένας τυχαίος δήμος για τον Χάρη Ρώμα. Ζει εκεί για 28 ολόκληρα χρόνια και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ελλείψεις στις υποδομές αλλά και τις ανάγκες των πολιτών.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνάντησε πρόσφατα σε γνωστό στέκι της περιοχής μαζί με τον Μάκη Καπάτο, φίλο του αλλά και συνεργάτη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του, ενώ στην παρέα ήταν ο Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας, Γιώργος Χειμωνέτος αλλά και ο Δημήτρης Αρχοντής, ιδιοκτήτης του μαγαζιού και ένθερμος υποστηρικτής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα συζήτησε τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Χάρης Ρώμας.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού του «Το Χαλάνδρι στο Φως» θα γίνει επίσημα στις αρχές Ιουλίου με ένα πάρτι στο Tennis Club Χαλανδρίου.