Χάρης Βαρθακούρης: «Πήρε και εμένα η “μπάλα”, με χάλασε που μου έστελναν κατάρες για εμένα, τη γυναίκα και τα παιδιά μου»
Ελλάδα

Χάρης Βαρθακούρης: «Πήρε και εμένα η “μπάλα”, με χάλασε που μου έστελναν κατάρες για εμένα, τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Χάρης Βαρθακούρης: «Πήρε και εμένα η “μπάλα”, με χάλασε που μου έστελναν κατάρες για εμένα, τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Το Big Brother, η «κόντρα» με τους Γκουντάρα - Κάκκαβα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο πάντα ετοιμόλογος και αφοπλιστικός Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στο Big Brother που παρουσίασε, στην «κόντρα» με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα και στην άδικη επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του από χρήστες του διαδικτύου.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις, κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται “πυρά” η εκπομπή και πήρε και εμένα η μπάλα, με χάλασε που μου έστελναν κατάρες για εμένα και τα παιδιά μου».

«Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» δήλωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο «Πρωινό».

Ξεκαθάρισε ακόμη πως από πλευρά του δεν υπάρχει καμία κόντρα επί προσωπικού με τους Γκουντάρα – Κάκκαβα. Αυτό που τον είχε ενοχλήσει είναι το συμβάν με τον λογαριασμό της εκπομπής «Σου Κου Family» στο Instagram, ο οποίος «μεταβιβάστηκε» στο «Όλα Γκουντ».

Μιλώντας για τη «διαδοχή» του στον ρόλο που άφησε το στίγμα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother απάντησε:

«Ο πατέρας μου δεν μου είπε να προσέξω τον Μικρούτσικο μη και μου πριονίσει την καρέκλα, μου είπε να προσέχω γενικά. Έχουμε καλές σχέσεις. Ο Ανδρέας εικάζω ότι είχε τα δικά του θέματα με το κανάλι, την παραγωγή και την όποια λογοκρισία υπήρχε, γιατί υπήρχε λογοκρισία μετά το περιστατικό. Άλλαξε όλο το κλίμα από τη δεύτερη εβδομάδα, δεν προλάβαμε να χαρούμε την όποια επιτυχία».

Για το τέλος άφησε και μία αποκάλυψη για τη σύζυγό του, Αντελίνα και δεν ήταν άλλη από το ότι η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε σε καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά της, γεγονός που του αρέσει πολύ!

«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα».