Χείμαρρος ο Ρόχας: «Δεν το ξέρεις, βούλωσέ το»
Ελλάδα

Χείμαρρος ο Ρόχας: «Δεν το ξέρεις, βούλωσέ το»

Χείμαρρος ο Ρόχας: «Δεν το ξέρεις, βούλωσέ το»

Το ξέσπασμα του ηθοποιού στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo

Ξέσπασε ο Ζαχαρίας Ρόχας μιλώντας για το ελληνικό #MeToo εναντίον όσων βγαίνουν δημόσια και δηλώνουν πόσο καλές ήταν οι συνεργασίες τους με τους κατηγορούμενους των υποθέσεων που βρήκαν στην επιφάνεια.

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων. Και όταν μιλούν τα θύματα, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται» είπε ο ηθοποιός.

«Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Τόσο τρομερό μου φαίνεται να βγαίνουν και να λένε ότι “εμένα μου φέρθηκε καλά ο τάδε” για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να μην ήσουν στο target group του, να μην τον ενδιέφερες, μπορεί να χειραγωγεί ανθρώπους πίσω από την πλάτη σου, δεν το ξέρεις, βούλωσέ το.

Ας ακούσουμε πραγματικά αυτούς που μιλάνε για κακοποίηση και μην τους κάνουμε θέαμα, να τους ακούσουμε. Και άμα τους ακούσουμε, πρέπει να βουλώνουμε τα στόματά μας, όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε αιχμηρό τόνο στους φίλους των κατηγορούμενων που ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν όσα συνέβαιναν. «Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και λένε ότι δεν είχαν ακούσει τίποτα, είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ που δεν ξέρω και δεν άκουσες εσύ που κάνεις παρέα; Σεβασμός στα αγόρια και κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε. Οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται να το βουλώσουν».