Χριστίνα Αλούπη: «Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες;»
Ελλάδα

Χριστίνα Αλούπη: «Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες;»

Χριστίνα Αλούπη: «Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες;»

Η παρουσιάστρια επέστρεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και μίλησε στην Ελένη για την ανησυχία που είχε στις ΗΠΑ για τα παιδιά της

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία κατάφερε μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω πανδημίας να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική, εκεί όπου για  13 χρόνια έμενε μαζί με την οικογένειά της.

«Για μένα είναι σοκ που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει!» ανέφερε.

Εκείνο που την ανησυχούσε περισσότερο ήταν για το πως τα παιδιά της θα προσαρμόζονταν στην αλλαγή περιβάλλοντος και γι’ αυτό τον λόγο τους το παρουσίασε σαν να ήταν ένα πάρτι.

Μιλώντας για τη ζωή στην Αμερική αλλά και την πρόσφατη τραγωδία με τους πυροβολισμούς στο Τέξας ανέφερε:

«Εσείς εδώ τρελαίνεστε και λέτε δεν το πιστεύω… Εμείς λέμε “όχι πάλι”. Είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο, που είναι σοκαριστικό. Φυσικά, ο κόσμος διαμαρτύρεται και θέλουν να καταργηθεί η οπλοφορία στην Αμερική. Είναι πολύ δυνατό το λόμπι των όπλων. Εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν αυτό το βήμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Επίσης, αυτό το λόμπι στηρίζει προεκλογικές εκστρατείες προέδρων».

Ένας από τους λόγους που γύρισε στην πατρίδα της ήταν η ασφάλεια των παιδιών της. «Σκεφτόμουν ότι το παιδί θα πάει σχολείο. Και που ξέρω εγώ εάν ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες; Πόσες φορές έχουν μπει σε σούπερ μάρκετ και έχουν θερίσει κόσμο».