Χριστίνα Αλούπη – Kώστας Κέφαλος: Γιόρτασαν το Πάσχα με βουτιές στη Φλόριντα
Ελλάδα

Χριστίνα Αλούπη – Kώστας Κέφαλος: Γιόρτασαν το Πάσχα με βουτιές στη Φλόριντα

Χριστίνα Αλούπη – Kώστας Κέφαλος: Γιόρτασαν το Πάσχα με βουτιές στη Φλόριντα

Στιγμές ξεγνοιασιάς μετά τον εμβολιασμό τους τον Μάρτιο - Δείτε τις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz παρότι τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στην Αμερική.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Αλούπη και τον Κώστα Κέφαλο, με τον οποίο έχει φέρει στον κόσμο δύο υπέροχους γιους, τον Αλέξανδρο και τον Ανδρέα.

Η οικογένεια της λαμπερής παρουσιάστριας γιόρτασε το Πάσχα με βουτιές στην ηλιόλουστη Φλόριντα. Πρόκειται για τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές  μετά τον εμβολιασμό τους και επέλεξαν ένα παραθεριστικό θέρετρο στο Πάναμα Σίτι για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Στο τέλος Μαρτίου οι δυο τους έκαναν και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και έπειτα από αυτό κατάφεραν να συναντήσουν με ασφάλεια την οικογένεια του Κώστα Κέφαλου. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Φεβρουάριο του 2020, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώσαμε ασφαλείς να κάνουμε αυτό το ταξίδι» δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη στο περιοδικό ΟΚ!.

Η πενθήμερη παραμονή τους στη Φλόριντα, όπου νοίκιασαν ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, γέμισε με χαμόγελα τόσο τους ίδιους όσο και τους γιους τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι έτοιμο να επιστρέψει στην πατρίδα, καθώς θα ήθελαν πολύ τα παιδιά τους να μεγαλώσουν στην Ελλάδα. Ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στο ίδιο περιοδικό τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δηλώσει:

«Μέσα στο 2021 στόχος μας είναι η Χριστίνα με τα παιδιά να έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελ-λάδα κι εγώ να πηγαινοέρχομαι στην Αμερική για ένα διάστημα, μέχρι να κλείσω κάποιες εκκρεμότητες».