Χρήστος Κιούσης: Η ανάρτηση που δημοσίευσε μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Ελλάδα

Χρήστος Κιούσης: Η ανάρτηση που δημοσίευσε μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Χρήστος Κιούσης: Η ανάρτηση που δημοσίευσε μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τι έγραψε;

Σάλος ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίησης της υπόθεσης revenge porn στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» και η οποία οδήγησε στην άμεση απομάκρυνσή του από την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του τοποθετήθηκαν εκτενώς ως προς τα όσα συνέβησαν χθες στο χτεσινό επεισόδιο που δεν θύμιζε σε τίποτα την εκπομπή που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Κιούσης μετά τη «βόμβα» που έσκασε προχώρησε σε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει πρόσωπο και φωνή. Όπως πάντα» έγραψε.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής ο ίδιος ανέφερε: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα, βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι΄αυτό, να το ανεχόμουν».