Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει ακόμη εκεί έξω… Όμορφος Κόσμος»
TV Gossip

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει ακόμη εκεί έξω… Όμορφος Κόσμος»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει ακόμη εκεί έξω… Όμορφος Κόσμος»

Η ανάρτησή του στο Instagram

Με νέα εκπομπή θα επιστρέψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα σεζόν και αυτή τη φορά θα είναι ταξιδιωτική.

Ο παρουσιαστής θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει εικόνες από κάθε μεριά της χώρας αλλά και θα έρθει σε επαφή με όλους τους ανθρώπους.

Ο ίδιος δεν έχει αποκαλέσει ακόμη τον τίτλο της εκπομπής αλλά η χαρά του για αυτά τα ταξίδια είναι εμφανής.

«Δεν θα σας πω τον τίτλο. Θα σας αφήσω για έκπληξη πώς με αντιμετωπίζει. Περνάμε πολύ ωραία. Μετά από 20 χρόνια κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα περιστατικά. Ο κόσμος είναι πολύ γλυκός, θέλει μια αγκαλιά μέσα στις δυσκολίες. Δυστυχώς τα επεισόδια δεν θα είναι πάρα πολλά, όσα μπορέσω θα κάνω. Για του χρόνου δεν ξέρω να σας πω», είχε πει στην Super Κατερίνα.

Και συνέχισε: «Έχω άγχος να περάσει καλά ο κόσμος, με σεβασμό, με γλυκύτητα, με ευγένεια. Προσπαθούμε να κάνουμε χιούμορ διακριτικό. Τα επεισόδια είναι πολύ λίγα. Είναι για λίγες εμφανίσεις. Πρέπει να τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβρη 2024 και να προβληθεί μέχρι τότε. Ο τίτλος της εκπομπής είναι ξένος, φεύγει από το The Tonight Show και πάει σε άλλο show».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφία από τα γυρίσματα της εκπομπής του, έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του, Διονύση Κυπριώτη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη αγκαλιά σας σε κάθε γύρισμα που κάνουμε… γιατί ναι υπάρχει ακόμα εκεί εξω ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Και είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!», γράφει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η ταξιδιωτική εκπομπή μου πρέπει να τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβρη 2024»