Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου σε περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο
TV Gossip

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου σε περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου σε περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Cinema Alive παρουσιάζει για 4η χρονιά το απόλυτο event για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου σε Xmas Edition

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας, το Cinema Alive Horror Things, επιστρέφει για 4η χρονιά στο καθιερωμένο του ραντεβού και μάλιστα σε Xmas Edition.

Οι χριστουγεννιάτικοι φόβοι αναβιώνουν στο Xmas Edition Horror event για 3 ακόμα εφιαλτικές παραστάσεις από τις 15 έως και τις 17 Δεκεμβρίου.
Φέτος, επίτιμος καλεσμένος είναι ο Άγιος Βασίλης ο οποίος δίνει έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει τα Χριστούγεννα και να βγει απόλυτα ζωντανός μέσα από ένα συναρπαστικό κυνήγι τρόμου.

Το πρώτο τριήμερο του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, εκατοντάδες θεατών έζησαν τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο εφιάλτη. Το κοινό περιηγήθηκε σε έναν μοντέρνο χώρο με ειδικούς φωτισμούς, installations, αλλά και δεκάδες ανιματέρ και ηθοποιούς. Στοιχειωμένα σκηνικά με τον Άγιο Βασίλη, τον Grinch, αλλά και πλάσματα της φαντασίας που ανήκουν στο σκοτάδι χάρισαν χριστουγεννιάτικο τρόμο στο πρώτο τριήμερο του Φεστιβάλ Horror Things που θα επαναληφθεί στις 15 -17 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, Cinema Alive, μετά από αλλεπάλληλες SOLD-OUT παραστάσεις και περισσότερους από 20.000 θεατές, ήρθε για το καθιερωμένο του ραντεβού τρόμου αυτή τη φορά σε Xmas Edition στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν μοναδικό χώρο έκτασης 1.500τμ, με ειδική διαμόρφωση η οποία απαρτίζεται από οθόνες με visuals συνολικής επιφάνειας 800τμ.

Προσκαλούμε όλους όσους τρέμουν την περίοδο των γιορτών σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 40 ηθοποιούς και ανιματέρ, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους όλη την περίοδο των γιορτών. Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, ειδικά εφέ, horror visuals, φωτισμοί, θεματικό μενού και spooktacular cocktails σε περιμένουν 15-16-17 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τρόμου.

– Horror Διαδρομή
– Εντυπωσιακές video 3D mapping προβολές
– Φωτισμοί και ειδικά εφέ
– Xmas drinks, cocktails και μενού
– Η μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα
– Και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Δεν πιστεύουμε να φοβάσαι;

Πρόγραμμα παραστάσεων

15.12 INSIDIOUS | Παγιδευμένη Ψυχή
16.12 THE RING | Ringu (JPN)
17.12 ZOMBIELAND

Ο βασικός σκοπός του CINEMA ALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα στο χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

– Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16ετών

Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα με:
– Καρδιακά προβλήματα
– Επιληψία
– Εγκυμονούσες

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – Le Mystère Méliès

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μετατρέπεται στο Le Mystère Méliès, ένα φαντασμαγορικό show που συνδυάζει ένα καταιγιστιστικό show εικόνων, δράσης και κινηματογράφου.

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:45
Η παράσταση τελειώνει: 00:00
Παραγωγή: Too Many Rules & Cinema Alive.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)
Early bird 15€
Phase 1: 18€
Phase 2: 20€

Η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και σας συνιστούμε την προαγορά του εισιτηρίου σας!