Η γη της ελιάς: Η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η τηλεοπτική Μαρίνα
TV Gossip

Η γη της ελιάς: Η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η τηλεοπτική Μαρίνα

Η γη της ελιάς: Η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η τηλεοπτική Μαρίνα

Μια αλλαγή που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Τα όσα συμβαίνουν στην Αρεόπολη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι ήρωες της σειράς, Η γη της ελιάς, αφού συνεχώς έχουν στα πόδια τους εμπόδια.

Η Μαρίνα εκεί που είχε βρει την ηρεμία της με την οικογένειά της έχει ξαφνικά στα πόδια της την Αμαλία που δεν διστάζει να επεμβαίνει και στα ζητήματα του παιδιού.

Δίπλα της πάντα ο Μάνος που τη στηρίζει σε όλα και φροντίζει να παίρνει θέση σε οτιδήποτε τους θίγει, τους προσβάλει και τους «απειλεί».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου που υποδύεται τη Μαρίνα θέλησε να μοιραστεί μια τεράστια αλλαγή που έκανε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να τα κάνει κοντό καρέ.

Είναι τεράστια αλλαγή αν αναρωτηθεί κανείς ότι τόσα χρόνια την έχουμε συνηθίσει με μακρύ αλλά αν μη τι άλλο είναι άκρως εντυπωσιακό και την κολακεύει.

«Hey who are you?», γράφει στην ανάρτησή της. Μάλιστα, τη βλέπουμε να ποζάρει και μέσα από το μόνιτορ κάτι που σημαίνει ότι θα τη δούμε και μέσα στη σειρά με το νέο της look.

Τι θα δούμε στο αποψινό (6/2) επεισόδιο;

Η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη, του γεννά την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο. Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Παρασκευά όλη την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Η ένταση στο σπίτι μεταξύ του Μάνου και της Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Η Χάιδω πηγαίνει στο Δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο. Η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του κι αυτός την απειλεί πως, αν το πει στην Αρετή, θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο στο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη. Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Η γη της ελιάς επεισόδια 91-95: Ο Κωνσταντίνος χάνει τον ύπνο του και η Αμαλία ξαναβρίσκει τον παλιό κακό εαυτό της!