Η παραλία: Όταν ο Αρχοντάκης αποχαιρετά την Αντιγόνη του
TV Gossip

Η παραλία: Όταν ο Αρχοντάκης αποχαιρετά την Αντιγόνη του

Η παραλία: Όταν ο Αρχοντάκης αποχαιρετά την Αντιγόνη του

Το τρυφερό βίντεο από τα Μάταλα που ανέβασε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής (29/9) οι τηλεθεατές της σειράς, Η παραλία, με την Αντιγόνη να φεύγει από τη ζωή.

Μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τον Δημητρό και τις υποψίες της για τον φόνο της Ρηνιώς να την ταλανίζουν, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η Αντιγόνη που έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές για την αγάπη της προς όλους αλλά και την καλοσύνη της έπεσε μέσα στο ατελιέ της.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter που σχολιάζουν ανελλιπώς έβγαλαν τα χαρτομάντηλα και τους βασάνιζε ένα «γιατί;».

Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Γιούλικας Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης aka Αρχοντάκης, θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό του ταίρι με ένα τρυφερό βίντεο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς στα Μάταλα.

«Αντίο στον ουρανό μέχρι να σε ξαναδώ…….», γράφει στην ανάρτησή του.

Η υπόθεση της σειράς

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Σπάραξαν με τον θάνατο της Αντιγόνης – «Δεν μας άξιζε αυτό»