«Ηλέκτρα»: Μία μικρή γεύση από τη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών
TV Gossip

«Ηλέκτρα»: Μία μικρή γεύση από τη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών

«Ηλέκτρα»: Μία μικρή γεύση από τη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών

Το βίντεο που ανέβασε ο Αποστόλης Τότσικας

Πολλά υποσχόμενη είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στις 20:30 το βράδυ.

Το τρέιλερ για την πρεμιέρα είναι ήδη στον αέρα, με τις σκηνές να είναι άκρως ανατριχιαστικές.

Ο Αποστόλης Τότσικας που θα έχει έναν ρόλο – κλειδί για τις εξελίξεις μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο από το backstage της φωτογράφισης του καστ.

Όπως και θα δείτε στο βίντεο, η Έμιλυ Κολιανδρή βρίσκεται πάνω σε ένα βουνό με κόκκινο φόρεμα και τον αέρα να την «λούζει».

Η υπόθεση της σειράς

1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της… Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

Οι ηθοποιοί της σειράς.

Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου) και  Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός) αποτελούν το βασικό τρίγωνο της ιστορίας της σειράς.

Γύρω από αυτούς κινούνται και οι άλλοι ρόλοι, ενώ στο τρέιλερ είδαμε επιτέλους και την Ιφιγένεια Πιερίδη που δεν αναφέρεται στο καστ που έχει ανακοινωθεί.

Ποιους άλλους θα δούμε στην «Ηλέκτρα»;

Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη)

Διαβάστε επίσης

«Ηλέκτρα»: Καταιγιστικό το τρέιλερ για την πρεμιέρα – Οι ηθοποιοί, η υπόθεση και η ημερομηνία προβολής