Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μία ιστορία που κουβαλώ δυστυχώς εδώ και χρόνια, με έχει βασανίσει»
TV Gossip

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μία ιστορία που κουβαλώ δυστυχώς εδώ και χρόνια, με έχει βασανίσει»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μία ιστορία που κουβαλώ δυστυχώς εδώ και χρόνια, με έχει βασανίσει»

Το μοντέλο και παρουσιάστρια σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Για το εορταστικό τεύχος του περιοδικού ΟΚ! φωτογραφήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντώντας παράλληλα σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Γεωργιάδη τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την τηλεοπτική της παρουσία.

Μου είπες ότι το 2023 ήταν μια χρονιά αλλαγών για σένα. Σε τηλεοπτικό επίπεδο ειδικά, έγινε μεγάλη συζήτηση μετά την απόφασή σου ναφύγεις από τονΣΚΑΪ και να επιστρέψεις στο Star χωρίς τη συμμετοχή της μάνατζέρ σου Έλενας Χριστοπούλου στις συζητήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα διαχωρίσαμε αυτά με την Έλενα από το Love island και μετά. Και για εκείνη ήταν δύσκολο, γιατί ταυτόχρονα ήταν στην εκπομπή της Φαίης, οπότε έπρεπε να κάνει και τα δικά μου ραντεβού και τα δικά της στο ίδιο κανάλι, κάτι που προφανώς μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια. Από το My Style Rocks και μετά κάνω τις συζητήσεις μόνη μου. Δεν έγινε δηλαδή αυτό επειδή άλλαξα σταθμό.

Για το Love island θα μπορούσες να πεις «ε, και να μην το έκανα δεν θα με πείραζε»;

Γιατί, και που το έκανα τι πείραξε; (Γελάει.) Για μένα ήταν τεράστιο μάθημα το Love island. Ήταν πολύ σημαντικό να δοκιμάσω ξανά τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό. Έχω μείνει για πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια όταν ταξίδευα δεν είχε επάνω μου τον αντίκτυπο που έχει στους περισσότερους, να αποτελεί δηλαδή μια ευχάριστη αλλαγή. Εμένα μου προκαλούσε μελαγχολία, αισθανόμουν πολύ άσχημα.

Γιατί;

Γιατί τη Νέα Υόρκη την είχα συνδέσει και με κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο που ήθελα ήταν να μένω σπίτι μου στην Ελλάδα, είχα ένα τραύμα μέσα μου που έπρεπε να το γιατρέψω οπωσδήποτε. Επειδή, λοιπόν, θα έπρεπε να μείνω για ένα μεγάλο διάστημα σε μια ξένη χώρα, έχοντας αναλάβει μια δουλειά που δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω, το Love island με βοήθησε. Ήταν ένα τεράστιο σχολείο, γιατί το κανάλι ITV,που είχε τα δικαιώματα του project, οργάνωσε ένα ολόκληρο workshopγια το πώς πρέπει να παρουσιάσεις ένα ριάλιτι. Με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ είχα μια πολύ ωραία συνεργασία, ήταν πολύ σωστοί απέναντί μου,τόσο στο Love island όσο και στο My style rocks.

Είναι βέβαια και μια αναβάθμιση η παρουσίαση μιας εκπομπής όπως το Shopping star. Από την άλλη, βέβαια, ήξερες από την αρχή το κουτσομπολιό που θα προκαλούσες εξαιτίας της προκατόχου σου.

Αυτή ήταν και η μόνη δεύτερη σκέψη που είχα. Ότι ήταν μια εκπομπή που έβγαινε και πριν, σίγουρα κουβαλούσε μια ιστορία επάνω της. Μια ιστορία που κουβαλώ κι εγώ δυστυχώς μαζί μου εδώ και χρόνια. Από το ξεκίνημά μου μέχρι σήμερα, με έχει βασανίσει να κουβαλάω μια έξτρα βαλίτσα στην πλάτη μου.

Νιώθεις ότι είναι λίγο άδικο.

Νιώθω ότι είναι άδικο και για τις δύο πλευρές. Ό,τι κι αν έχει συμβεί ύστερα από τόσα χρόνια, όταν ειδικά εσύ το έχεις ξεπεράσει, ε, είναι λίγο βαρύ. Τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και είπα «ξέρεις κάτι; Αφού εγώ το έχω λύσει και το έχω ξεπεράσει, δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει στην πορεία της καριέρας μου. Θα κάνω αυτό που είναι καλύτερο για μένα». Ήθελα λίγη χαρά και λίγη ησυχία, ένα project που να σχετίζεται με τη μόδααλλά με ανθρώπους που το διασκεδάζουν. Το ευχαριστιέμαι ίσως και πιο πολύ από ό,τι βλέπετε. Δεν είχα ιδέα ότι οι γυναίκες που έρχονται το λατρεύουν τόσο πολύ. Κάθε γύρισμα μου φτιάχνει τη διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί στα περίπτερα