Η Φαίη Ρουμπίνη στο Znews: «Ο πιο αυστηρός είναι ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και ο πιο ακριβοδίκαιος»
Συνεντεύξεις

Η Φαίη Ρουμπίνη στο Znews: «Ο πιο αυστηρός είναι ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και ο πιο ακριβοδίκαιος»

Η Φαίη Ρουμπίνη στο Znews: «Ο πιο αυστηρός είναι ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και ο πιο ακριβοδίκαιος»

Το «αηδόνι του Βορρά» μάς συστήνεται και αποκαλύπτει πόσο καλός «μαθητής» είναι ο Θανάσης Πάτρας

Η εντυπωσιακή Φαίη Ρουμπίνη είναι το χαμογελαστό κορίτσι του J2US που έχει αναλάβει να περάσει από εντατικό… φροντιστήριο τον Θανάση Πάτρα και να τον κάνει αστέρι και του… πενταγράμμου!

Ήδη από τα πρώτα δύο live η θετική της ενέργεια διαπέρασε το γυαλί και ο κόσμος ανταποκρίθηκε ζεστά κρίνοντας από τον χαμό αποθέωσης στα σχόλια του X (σ.σ. πρώην Twitter) που δεν χαρίζεται και εύκολα.

Βέρα Βορειοελλαδίτισσα με καταγωγή από το Κιλκίς, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζει καλά πώς να στήνει τα epic γλέντια στα μαγαζιά που τραγουδάει.

Οι μελωδίες τη γοήτευαν από παιδί και έτσι δεν άργησε να καταπιαστεί με το «άθλημα». Μαθήματα κιθάρας, παρτιτούρες, όνειρα και μπόλικο μεράκι να τα κυνηγήσει no matter what.

Οι κόποι της απέδωσαν και στα 18 της ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε κέντρα διασκέδασης ενώ παράλληλα άρχισε να κυκλοφορεί και δικά της κομμάτια.

Αν τη ρωτήσεις τι χρειάζεται ένας νέος καλλιτέχνης για να καταφέρει να σταθεί στον χώρο μία είναι η απάντηση θα σου δώσει: «σκληρή δουλειά και μελέτη». Αλάνθαστη «συνταγή» που ακολούθησε και η ίδια πιστά και τη δικαίωσε, αφού σήμερα όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η πορεία της εξελίσσεται σταθερά και ανοδικά.

Όπου σταθεί, σε όποια σκηνή και αν ανέβει, από κάτω επικρατεί το αδιαχώρητο, γιατί οι αλήθειες να λέγονται, όταν πας να δεις Φαίη Ρουμπίνη ξέρεις ότι θα περάσεις μία αξέχαστη βραδιά.

Η Φαίη Ρουμπίνη διαθέτει γνήσια λαϊκή φωνή με ιδιαίτερη χροιά και μέταλλο, αλλά ο κόσμος δεν την έχει αγαπήσει γι΄αυτό – τουλάχιστον όχι μόνο γι΄αυτό – αλλά πολύ περισσότερο διότι ανήκει στα «καλά» παιδιά της πίστας, πάντα προσιτή, με όρεξη να μοιράσει κέφι και χαμόγελα.

Με αφορμή την παρουσία της στο J2US την προσεγγίσαμε για να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για εκείνη, γύρω από τη συμμετοχή της στο σόου του Alpha και όχι μόνο!

Αρχικά πες μου πώς προέκυψε το J2US στη ζωή σου;

Η παραγωγή του J2US κάλεσε τον παραγωγό μου και έτσι απλά και όμορφα μας προσκάλεσαν να συμμετέχουμε σε αυτό το φαντασμαγορικό show.

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό σου, όταν δέχτηκες την πρόταση;

Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σκέφτηκα αμέσως ποιος θα είναι ο παρτενέρ μου και πόσο υπέροχα θα περάσω με τον αγαπημένο μου Νίκο Κοκλώνη, την όμορφη επιτροπή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Παρακολουθούσες τους προηγούμενους κύκλους του show; Είχες κάποιο αγαπημένο ζευγάρι;

Και βέβαια παρακολουθούσα, μου έρχονται πολλά αγαπημένα ζευγάρια, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Είναι σχεδόν όλοι αγαπημένοι μου.

Πώς είναι να είσαι «δασκάλα» του Θανάση Πάτρα; Τι είδους «μαθητής» είναι;

Φανταστική εμπειρία, παιδιά! Φανταστικός άνθρωπος, φανταστικός μαθητής. Προσπαθεί πολύ και κάνει καθημερινά μεγάλη πρόοδο. Ένα θα πω, όλοι τον αγαπάμε και του αξίζει.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τους κριτές; Ποιος είναι ο πιο αυστηρός;

Θεωρώ ότι κρίνουν αξιοκρατικά με φουλ θετική διάθεση. Ίσως ο πιο αυστηρός είναι ο κύριος Φασουλής αλλά και ο πιο ακριβοδίκαιος.

Υπάρχει είδος που πιστεύεις ότι θα σας δυσκολέψει με τον Θανάση;

Γενικά τα καταφέρνει μια χαρά. Μπορεί να δυσκολευόταν σε κάτι που απαιτεί μεγάλη ερμηνευτική ικανότητα, κάτι το οποίο το αντιμετωπίζουν ακόμη και οι επαγγελματίες τραγουδιστές.

Από τα σχόλια της επιτροπής βλέπουμε πως ο Θανάσης διαθέτει καλή «πάστα» φωνής και έχουμε να περιμένουμε πολλά από εσάς. Σας βλέπεις στον τελικό;

Σαφώς και έχει μια καλή βάση φωνής ο Θανάσης Πάτρας και γνωρίζουμε και οι δυο ότι είμαστε εδώ σε αυτό το ανεπανάληπτο show για να περάσουμε καλά και να μοιραστούμε με τον κόσμο όμορφες στιγμές διασκέδασης. Όσο για τον τελικό, όλα είναι εφικτά.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν «παράπονα» για το γεγονός ότι κάποια ζευγάρια είναι πιο εξοικειωμένα με το τραγούδι από κάποια άλλα. Το θεωρείς αδικία;

Όπως προανέφερα, ήρθαμε για να περάσουμε καλά. Όλα επιτρέπονται και όλα είναι πιθανά. Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε, μόνο ο κόσμος.

Στο J2US όλοι τραγουδάτε για καλό σκοπό και φαντάζομαι η ηθική ανταμοιβή είναι τεράστια. Ταυτόχρονα η προβολή αναμφίβολα είναι plus για τους διαγωνιζόμενους. Τι θεωρείς εσύ πως θα σου δώσει η παρουσία σου στο show;

Μια εμπειρία ζωής και ότι θα έρθω πιο κοντά μέσω της τηλεόρασης με το κοινό που δεν είχε τη δυνατότητα να με δει και να με ακούσει από κοντά.

Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θα ήθελες να συνεργαστείς μελλοντικά;

Ο Νότης Σφακιανάκης.

Πες μου κάτι που δεν ξέρουν για εσένα οι θαυμαστές σου…

Ότι τραγουδάω επαγγελματικά μόνο 4 χρόνια και έχω ηχογραφήσει τουλάχιστον 60 τραγούδια από τα οποία πολλά έγιναν μεγάλες επιτυχίες και αγαπιούνται ιδιαίτερα από τον κόσμο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους στιχουργούς, τους συνθέτες, όλους τους μουσικούς και τον παραγωγό μου, Αργυρή Αράπη.

Πού μπορούμε να σε απολαύσουμε αυτόν τον καιρό;

Πριν από 2 εβδομάδες ( σ.σ. αρχές Φεβρουαρίου) μετά από 30 μήνες ολοκλήρωσα την 3η σεζόν εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαι στην Αθήνα και απολαμβάνω την συμμετοχή μου στο J2US.

Είμαι σίγουρη ότι οι Αθηναίοι θα χαρούν πολύ με το τελευταίο. Αν σου έρθει κάποια πρόταση από αθηναϊκή πίστα η απάντηση θα είναι θετική;

Πάντα είμαι ανοιχτή και με θετική διάθεση για όμορφες συνεργασίες.

Κλείνοντας πες μου ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον.

Ονειρεύομαι μια ζωή υγιέστατη, μια καριέρα αληθινή και διαχρονική και να μου φέρει ο Θεός ό,τι είναι ευλογημένο. Αγάπες μου, φιλάκια!