Ο Ηλίας Βρεττός στο Znews: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Παζάρι. Μού το λέει άμεσα και όχι μέσω αριθμών…»
Συνεντεύξεις

Ο Ηλίας Βρεττός στο Znews: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Παζάρι. Μού το λέει άμεσα και όχι μέσω αριθμών…»

Ο Ηλίας Βρεττός στο Znews: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Παζάρι. Μού το λέει άμεσα και όχι μέσω αριθμών…»

Ως παρουσιαστής πλέον μας μίλησε για το Πιο Μεγάλο Παζάρι, το τραγούδι, τα νούμερα τηλεθέασης και τα ευτράπελα στα γυρίσματα

Η συνέντευξή μας με τον Ηλία Βρεττό έγινε μόλις δύο μέρες πριν από το τρακάρισμά του με τη μηχανή στη Γλυφάδα, κάτι που φυσικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Ευτυχώς ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπως ο ίδιος ενημέρωσε μέσω των social media αλλά και τηλεοπτικά, είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα έκανε κανονικά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά.

Στους οικείους του αλλά και στους θαυμαστές του, αυτό το ατύχημα σαφώς ξύπνησε μνήμες από το σοβαρότερο που είχε το 2018, το οποίο παραλίγο να του στοίχιζε τη ζωή. Μας μίλησε και για αυτό και όπως μας είπε, ήταν η αφορμή να τα βλέπει όλα θετικότερα, ακόμα και τα πιο δύσκολα.

«Θέλω να περάσω το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά που βλέπω να καβαλάνε μηχανές χωρίς κράνος από μαγκιά ή να νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι, να μας γίνουν βίωμα γιατί βλέπετε μπροστά σας έναν άνθρωπο που αν δεν φορούσα κράνος και μπουφάν δεν θα σας μιλούσα.

Κάθε φορά που καβαλάω τη μηχανή μου έχω στο μυαλό μου ότι παίζω με τις πιθανότητες. Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε πολύ βαθιές σκέψεις στο να μην ξανακαβαλήσω μηχανή αλλά είναι όλο πάρα πολύ φρέσκο» είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού μία μέρα μετά το τρακάρισμα με τη μηχανή.

«Όλη μου η ενέργεια είναι συγκεντρωμένη στο να μην απογοητεύω τον κόσμο»

Εμείς πάντως είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του κυρίως για το φετινό, νέο του βήμα, αυτό του παρουσιαστή στην τηλεόραση μέσω ενός διασκεδαστικού φορμάτ όπως είναι το Πιο μεγάλο παζάρι που προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 16.45 πλέον -αντί για 17.45- στον Alpha.

Και ιδού τι μας είπε και για το τηλεπαιχνίδι αλλά και για την αδρεναλίνη στη ζωή του, τη θετικότητά του αλλά και τη μηχανή του, το παλιό του ατύχημα και τα νούμερα τηλεθέασης.

Συνηθίζω να γκουγκλάρω το όνομα του ανθρώπου που παίρνω συνέντευξη για να δω τι αναζητά για αυτόν ο κόσμος. Για εσάς δύο ήταν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, η μία ήταν «Ηλία Βρεττός πού τραγουδάει»!

(Γελάει) Νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο έτσι όπως το λέτε! Εγώ δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να το κάνω αυτό στη Google. Αν βγαίνει αυτό είναι καλό!

Για την ακρίβεια είναι η δεύτερη αναζήτηση, η πρώτη είναι «Ηλίας Βρεττός γάμος»!

Λέω κι εγώ! Δεν θα απασχολούσα με τέτοια θέματα; (Γελάει). Είναι πάρα πολύ ευχάριστο πάντως γιατί δείχνει αυτό που εισπράττω τα τελευταία 15 χρόνια της δισκογραφικής μου πορείας, μια πολύ στενή σχέση με τον κόσμο, σχέση αγάπης, που με στηρίζει στις εμφανίσεις μου και είναι κάτι που απαιτεί από μένα διαρκή αγώνα, προσπάθεια. Όλη μου η ενέργεια είναι ως επί πλείστον συγκεντρωμένη εκεί, να κάνω σωστά δισκογραφικά βήματα και να μην απογοητεύω τον κόσμο αλλά και να τον εκπλήσσω θετικά και όλο αυτό το πράγμα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, σεζόν τη σεζόν, τραγούδι το τραγούδι. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες στιγμές μου τραγουδιστικά.

Ξεκινήσαμε και τις εμφανίσεις μας στην Αθήνα πριν από λίγες εβδομάδες στο Mezzo Athens Party Stage στην Πλ. Αγίων Ασωμάτων. Είμαι για δεύτερη σεζόν εκεί, φέτος το μαγαζί ανακαινίστηκε πλήρως, είναι στολίδι στο κέντρο της Αθήνας, με πολύ καλοστημένο πρόγραμμα. Κάθε Σάββατο και Κυριακή είμαι εκεί, μαζί μου είναι η Χριστίνα Σάλτη στα καλύτερά της και εκείνη, η Natasha kay και ο Βαγγέλης Μολές και Dj set by Theo Kindis, και αισθάνομαι εκπληκτικά με αυτό που παρουσιάζουμε. Ταυτόχρονα κυκλοφορεί ολοκαίνουργιο τραγούδι από την Panik Platinum, Κάντε μου παρέα, σε μουσική και στίχους Ναταλίας Γερμανού. Για πρώτη φορά η Ναταλία γράφει και μουσική στο τραγούδι, το λέω στο μαγαζί και γίνεται χαμός.

Είδαμε στο Instagram να σας σηκώνει μια ντισκόμπαλα. Σας αρέσει το ρίσκο τελικά;

Γενικά μου αρέσει πολύ η αδρεναλίνη, είναι κάτι που το προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια στις δραστηριότητές μου. Μου αρέσει η περιπέτεια, τα δύσκολα αλλά αυτή την ιδέα του να ανέβω με κάποιον τρόπο ψηλά σε αυτό το τραγούδι την είχα αρκετά χρόνια τώρα και έψαχνα να βρω τεχνικά πώς μπορεί να γίνει. Φέτος το βρήκα και χαίρομαι που είναι κάτι που εντυπωσιάζει τον κόσμο. Απαιτεί αρκετή σωματική δύναμη, δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Το είδατε σαν ρίσκο ή σαν πρόκληση να αναλάβετε το Πιο Μεγάλο Παζάρι;

Σαν ρίσκο δεν το είδα σίγουρα. Σαν μια πρόκληση το είδα. Είναι κάτι καινούργιο. Όταν μου προτάθηκε ήταν πολύ αναπάντεχο. Ήρθε σαν μεγάλη έκπληξη η πρόταση από τον Alpha. Από την αρχή ήμουν πάρα πολύ θετικός. Μου άρεσε το γεγονός ότι είναι ένα προστατευμένο τηλεοπτικό project που μόνο χαρά δίνει, χρήματα, δώρα και όμορφες στιγμές. Μου προτάθηκε η παρουσίαση οπότε είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θεώρησα ότι έχω τον χρόνο και την ενέργεια να το συνδυάσω με το τραγούδι γιατί αρχικά αυτό ήταν το μεγάλο μου άγχος.

Είμαι τελειομανής με οτιδήποτε καταπιάνομαι και ήθελα να έχω τον χρόνο και την ενέργεια να το κάνω καλά και σίγουρα να μην επισκιαστεί η τραγουδιστική μου ιδιότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το έχω καταφέρει, σε μία σεζόν που καλούμαι να κάνω ταυτόχρονα δύο full time δουλειές. Οι περισσότεροι παρουσιαστές κάνουν μόνο το ένα. Το γεγονός ότι το κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές με τη στοχοπροσήλωση να πάνε και τα δύο καλά δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αλλά έχω βρει τον τρόπο. Περνάω μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής μου. Είμαι εργασιομανής που μου αρέσει να δημιουργώ.

Δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει να ξεκουράζονται. Όταν πηγαίνω κάπου διακοπές -και ευτυχώς έχουμε ταιριάξει και με τη γυναίκα μου σε αυτό!- δεν μπορούμε να κάτσουμε με τίποτα σε ένα μέρος. Δεν είμαι από αυτούς που θα πάμε σε ένα resort και θα κάτσουμε σε μια ξαπλώστρα. Θα πάρουμε τη μηχανή, θα πάρουμε τα βουνά, θα πάμε να δούμε την παραλία την περίεργη. Έτσι είμαι και στη δουλειά μου και αυτή η χρονιά με έχει βοηθήσει να βρω την καλύτερη πλευρά της δημιουργικότητάς μου σαν άνθρωπος, σαν τραγουδιστής και πλέον σαν παρουσιαστής.

Κάνατε δεύτερες σκέψεις πριν αποδεχτείτε την πρόταση;

Όταν άκουσα την πρόταση το σκέφτηκα μόνο για το αν έχω τον χρόνο και την ενέργεια. Χρόνια αισθάνομαι άνετος όταν εκτίθεμαι στον τηλεοπτικό φακό και ξέρω ότι μπορώ να το διαχειριστώ. Έπρεπε να δω τις λεπτομέρειες και να το δω στην πράξη αλλά δεν είχα αμφιβολίες αν μπορώ να αντεπεξέλθω στον ρόλο. Είχα αμφιβολίες τι θα γίνει με το τραγούδι. Τελικά αποφάσισα ότι μπορώ να το κάνω και δικαιώνομαι.

Πρόσφατα βρεθήκατε στη Super Kατερίνα πλάι πλάι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές που σας έδωσε;

Υπέροχη ήταν η συνύπαρξη με τον μύθο της ελληνικής τηλεόρασης, με τον δάσκαλο Ανδρέα Μικρούτσικο στην πάρα πολύ όμορφη και πετυχημένη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πολύ τιμητικός ο τρόπος που με αντιμετώπισε η εκπομπή. Έχω να θυμάμαι πολύ ωραία πράγματα από αυτή την εκπομπή. Να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τη γυναίκα μου να βγαίνει να μιλάει δημόσια για μένα, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε. Ένιωσα τεράστια έκπληξη στον αέρα γιατί η Αναστασία έχει φοβερή συστολή, δεν αισθάνεται καθόλου άνετα, αισθάνεται πολύ εκτεθειμένη μπροστά σε έναν φωτογραφικό και πόσο μάλλον τηλεοπτικό φακό. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς την έπεισαν να το κάνει! Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά για δύο μέρες μετά και πριν από αυτό.

Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για μένα ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Στέλιος Ρόκκος και σε όλα αυτά προστέθηκαν και οι πολύ όμορφες κουβέντες και σχόλια του Ανδρέα που ουσιαστικά μου έδωσε πολλή θετική ενέργεια και το να ακούει ένας άνθρωπος που ξεκινάει τώρα από έναν άνθρωπο που έχει γαλόνια και επιτυχίες και τον σέβομαι ήταν άκρως τιμητικά αυτά που μου είπε, ο τρόπος που με καλωσόρισε με έναν τρόπο στα τηλεοπτικά πράγματα. Κάναμε και μία πολύ ωραία αληθινή αγκαλιά στο τέλος που ήταν πολύ αυθόρμητη εκ μέρους μου γιατί έτσι το ένιωθα. Μου είπε τόσο ωραία λόγια τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα και αυτά έχω να κρατάω και να θυμάμαι από έναν άνθρωπο που εκτιμώ και σέβομαι.

Υπήρξαν άνθρωποι που σας συμβούλευσαν ή που τους συμβουλευτήκατε πριν βγείτε στην τηλεόραση;

Πάντα μιλάω με τους άμεσους συνεργάτες μου, τη δισκογραφική μου εταιρεία. Ήταν πολύ θετικοί, πίστευαν όλοι ότι θα μπορούσα κάποια στιγμή να κάνω κάτι τηλεοπτικά και χαίρομαι που έχω να ακούσω έναν καλό λόγο και από τους συνεργάτες και από τον κόσμο. Είναι άπειρα τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά και στα social media. Με πολύ όμορφα λόγια με έχουν υποδεχτεί και ι άνθρωποι της τηλεόρασης, ακούω όμορφα λόγια για την ιδιότητά μου ως παρουσιαστής και αυτό με κάνει χαρούμενο σε ένα concept που απολαμβάνω. Χαίρομαι πάρα πολύ τα γυρίσματα, περνάμε καταπληκτικά και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις κάτι που σε ανανεώνει και σου ταιριάζει.

Είχατε τρακ στο πρώτο σας γύρισμα;

Όχι, έχω σταματήσει τα τελευταία χρόνια να αγχώνομαι. Με έναν μαγικό τρόπο δεν έχω αίσθηση του άγχους. Μια υπερένταση δημιουργική έχω, καταλαμβάνομαι από μία τεράστια ενέργεια πριν βγω σε πρεμιέρα στο τραγούδι και στην τηλεόραση. Έχω σταματήσει να αγχώνομαι μετά από το τρακάρισμα που είχα, χωρίς να το έχω προσπαθήσει. Επειδή πέρασα από μια πάρα πολύ δύσκολη φάση και έφτασα να παλεύω για τη ζωή μου, με ένα μαγικό τρόπο όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται μικρά για να στεναχωρηθώ ή να αγχωθώ. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ σοβαρό πλέον για να στεναχωρηθώ και να νιώσω άγχος.

Αυτή λοιπόν η θετική ενέργεια που έχετε και βλέπουμε όλοι όσοι δεν σας γνωρίζουν προέρχεται από το ατύχημα το 2018; Έχετε δει τη ζωή αλλιώς;

Η θετικότητα υπήρχε πάντα μέσα μου γιατί την έχω σαν άνθρωπος και πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι και να λειτουργώ θετικά και να εκφράζομαι θετικά γιατί ό,τι δίνεις παίρνεις από τον Θεό (γιατί πιστεύω πολύ). Κάποιος άλλος θα πει ότι το εισπράττω από το σύμπαν. Δίνω θετικότητα και παίρνω θετικότητα. Όσο φιλοσοφικό κι αόριστο αν ακούγεται αυτό, το έχω δει στη ζωή μου πάρα πολύ έντονα να λειτουργεί. Σε φάσεις που είχα αρνητικότητα όλα πήγαιναν αρνητικά και στεναχωριόμουν και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Τελικά όλα αρχίζουν και τελειώνουν κατά τη δική μου ταπεινή άποψη από εμάς τους ίδιους. Αν εκπέμπεις θετικότητα όλα θα πάνε καλά. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία πορεία, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κρίσεις, πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις και ανθρώπους. Για μένα το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα και εκεί που με εξέπληξα ήταν όταν έφτασα στο σημείο να παλεύω για τη ζωή μου και να μιλάω με τη μητέρα μου σε επίπεδο «μαμά άμα “φύγω” θέλω αυτό” ή “αν δεν πετύχει το χειρουργείο θέλω αυτό”» που είναι πάρα πολύ δύσκολες κουβέντες με τη μητέρα σου, όλα αυτά τα έλεγα χαμογελώντας. Μπήκα σε ένα χειρουργεί που δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανός. Η μάνα μου ήταν σε τραγική κατάσταση κι εγώ χαμογελούσα και της έλεγα «όλα θα πάνε καλά». Δεν ξέρω πού τη βρήκα τη θετικότητα εκείνη την περίοδο όμως εφόσον τη βρήκα τότε, πώς να μην την βρω σε όλα τα υπόλοιπα;

«Έμαθα στο πετσί μου τη λέξη “σκαλέτα”!»

Έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο στα γυρίσματα;

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Επικρατεί η απόλυτη τρέλα. Νομίζω είμαστε με διαφορά η πιο τρελή εκπομπή της απογευματινής ζώνης. Καταρχάς είμαστε το πιο ζωντανό πλατό, έχουμε 100 άτομα σε κάθε επεισόδιο και δημιουργεί μια φοβερή ενέργεια μέσα στο στούντιο. Δεν είναι ένα αποστειρωμένο πλατό. Οι παίκτες διεκδικούν πάρα πολύ έντονα τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αφού δεν γίνεται να παίξουν όλοι, οπότε προσπαθούν να με εντυπωσιάσουν. Μου τάζουν ότι θα έρθουν στο μαγαζί και αν κερδίσουν θα φάνε τα λεφτά σε μπουκάλια και λουλούδια! Αυτά δεν τα βλέπετε! Μου τραγουδάνε, με πιάνουνε και μου λένε «εγώ που στον γάμο μου είχα χορέψει τραγούδι σου, εγώ που νανουρίζω το παιδί μου με τραγούδι σου». Γίνεται ένας χαμός. Προσπαθούν να μου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Και σε όλο αυτό με τις στολές έρχεται να προστεθεί και η τρέλα του Λευτέρη Μητσόπουλου, που είναι ανεξάντλητος, ανεξέλεγκτος και υπέροχος. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο πλατό στον πολύ όμορφο ρόλο του κάνει τα δικά του. Κάνουμε και παρέα πλέον και στο γύρισμα πλατειάζουμε τόσο πολύ και φεύγουμε από τις τηλεοπτικές γραμμές, σαν να πίνουμε καφέ.

Μήπως να προτείνετε στον Alpha να κάνετε ένα επεισόδιο… backstage;

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Μερικά βέβαια δεν μπορούν να παίξουν παρά μόνο αργά το βράδυ!

Θα ήθελα να μου πείτε μια άγνωστη τηλεοπτική λέξη που μάθατε στα γυρίσματα.

Έμαθα το lead in. Μου λέγανε «έχουμε καλό lead in» και ρώταγα τι είναι αυτό. Και μου έλεγαν ότι είναι τα νούμερα που παίρνεις όταν ξεκινάς την εκπομπή. Επίσης, την είχα ακούσει αλλά κατάλαβα στο πετσί μου τι θα πει η λέξη «σκαλέτα» (είναι η περιγραφή κάθε επεισοδίου σε ένα email για να ενημερώνονται όλοι οι συντελεστές, όλη η ροή της εκπομπής). Εκτός από τηλεοπτικούς όρους απολαμβάνω πάρα πολύ με την project manager Αντιγόνη Λουκανίδη που είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο να μου λέει αυτά που αποκαλεί η ίδια «τηλεοπτικά μυστικά».

Μιας και μου είπατε για lead in, τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα αγαπημένο θέμα αντιπαράθεσης τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση.

Αλίμονο! (γελάει).

Εσάς σας απασχολούν και σε ποιο βαθμό;

Δεν υπάρχει παρουσιαστής που να μην ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης καθότι είναι με έναν τρόπο η επίσημη αποτύπωση του πώς πηγαίνει μια εκπομπή, πόσο αρέσει. Βεβαίως και ενημερώνομαι, να ξέρω πού βρισκόμαστε. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι υπάρχει μια τεράστια ανισορροπία ακόμα στα νούμερα. Υπάρχουν μέρες που είσαι πρώτος, μέρες που είσαι τελευταίος. Υπάρχουν πάρα πολλές διακυμάνσεις που πολλές φορές δεν έχουν εξήγηση. Π.χ. μπορεί να βλέπω ένα επεισόδιο και να λέω «τι ωραίο!» και να μην αποτυπώνεται στα νούμερα και κάποιο μέτριο για μένα να έχει πάει εξαιρετικά. Δεν έχω πλήρως καταλάβει πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και το κανάλι μου και έχω προσανατολίσει όλη μου την ενέργεια στο πώς θα περνάω καλά σε αυτό που κάνω και πώς θα κάνω τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατό και αυτόν που μας βλέπει από την τηλεόραση να περνάει καλά. Το πολύ θετικό της υπόθεσης είναι ότι σαν Ηλίας, μη έχοντας ξαναζήσει κάτι τηλεοπτικό, εισπράττω τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο για αυτό το εγχείρημα και ως project και ως παρουσιαστής. Οπότε αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Είναι άπειρα τα μηνύματα, με σταματάει κόσμος στον δρόμο, δεν προλαβαίνω να απαντάω. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Παζάρι και επειδή έχω μάθει να επικοινωνώ με τον κόσμο πιο άμεσα και όχι μέσω αριθμών, εγώ μένω σε αυτό.

Αυτό που εισπράττουμε εμείς τουλάχιστον είναι ότι έχετε την αμέριστη στήριξη του Alpha στο νέο της βήμα. Εσείς έχετε την ίδια αίσθηση;

Βέβαια! Εννοείται! Ο Alpha ήταν από την αρχή δίπλα μου. Καταρχάς έκανε μία out of the box σκέψη και δεν πήγε σε κάτι αναμενόμενο όταν με επέλεξε για το παιχνίδι. Με στήριξε και με στηρίζει από την αρχή και όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα σαν ομάδα και με το κανάλι και με την εταιρεία παραγωγής (Foss). Και επειδή είμαι πολύ ομαδικός παίκτης είναι σημαντικό να αισθάνομαι την ομάδα δίπλα μου, να έχουμε κοινούς στόχους. Έχω πολύ στενή επικοινωνία με το κανάλι, γνωρίζω τι γίνεται.

Θα δούμε εκπλήξεις στο Παζάρι όπως εορταστικά επεισόδια ή με celebrities;

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι στο συγκεκριμένο φορμάτ να βάλεις 100 επώνυμους να διεκδικούν τη συμμετοχή τους! (γελάει)

Θα μπορούσαν να είναι πίσω από μία κουρτίνα!

Δηλαδή να λέμε «κερδίσατε μία νύχτα που θα σας τραγουδήσει ο Ηλίας Βρεττός» και να βγαίνω εγώ πίσω από την κουρτίνα να τραγουδάω! (γέλια).

Νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο για να δούμε τι θα γίνει. Εγώ είμαι θετικός σε οτιδήποτε. Πάντως έρχονται άμεσα συγκλονιστικά επεισόδια, με απίστευτες σκηνές αγωνίας, με τεράστια δώρα και είναι απίστευτα ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα γιατί διακυβεύονται πολλά.

«Η γυναίκα μου είναι δίπλα μου»

Από τη μια γυρίσματα, από την άλλη εμφανίσεις. Χρόνος για την προσωπική ζωή μένει;

Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, είναι ελαχιστότατος καθώς κάνω δύο δουλειές και είμαι τελειομανής. Αυτό προϋποθέτει κάποια θυσία και η θυσία είναι αναγκαστικά ο ελεύθερος χρόνος, οι ώρες στο σπίτι, οι ώρες με τη γυναίκα μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, έχουν λιγοστέψει για φέτος αλλά δεν το λέω γκρινιάζοντας γιατί είναι μια σεζόν που απολαμβάνω. Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, πρωτίστως η γυναίκα μου, είναι δίπλα μου σε αυτό. Όταν δεν υπάρχει γκρίνια, είναι πιο εύκολο και για σένα ενεργειακά να λειτουργήσεις.

Τι σας ξεκουράζει;

Καλή ερώτηση. Αν με ρώταγες πριν από αυτή τη σεζόν θα σου έλεγα ότι μου αρέσει να φεύγω, να πηγαίνω 1-2 μέρες στην Εύβοια να βλέπω τους δικούς μου, να κάνω κάποιο ταξίδι. Δεν έχω τον χρόνο να το κάνω οπότε υπάρχουν κάποιες περιορισμένες έξοδοι, χαλαρά πράγματα, για φαγητό, σε σπίτι φίλων ή κάποια βραδιά έξω για ποτάκι και προσπαθώ να κοιμάμαι όσο μπορώ περισσότερο. Μπορεί η σωματική κούραση να είναι μεγάλη αλλά ψυχικά και πνευματικά «τρέφομαι» τόσο πολύ από όλο αυτό που η σωματική κούραση πάει σε δεύτερη μοίρα.

Τι θα θέλατε να σας φέρει το 2024 προσωπικά και επαγγελματικά; Διότι έχουμε μπει και σε mood Χριστουγέννων πλέον… (γέλια).

Επιβάλλεται και μπράβο! Και είμαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνω πολύ την περίοδο των Χριστουγέννων. Τη λαχταράω και τη βιώνω με μια χαρά μικρού παιδιού κάθε φορά. Ένα πράγμα εύχομαι στον εαυτό μου και σε όλον τον κόσμο και μόνο αυτό: υγεία. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Υγεία και θετικότητα. Αν τα έχουμε όλα θα έρθουν ή ήδη τα έχουμε. Αν δεν τα έχουμε, ούτε μπορείς να ζήσεις κάτι ούτε να ευχαριστηθείς ούτε να ονειρευτείς. Οπότε ας είμαστε γεροί για να μπορούμε να δημιουργούμε, να ονειρευόμαστε για να τραβήξουμε όλη τη θετικότητα για να μας συμβούν ωραία πράγματα!