Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη»
TV Gossip

Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη»

Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram

Σοκαρισμένη και στεναχωρημένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου μόλις ενημερώθηκε για τη φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου «Κρήτη TV».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αφού πρόκειται για τη δημοσιογραφική της οικογένεια.

Εκεί που άνοιξε τα φτερά της, ξεκίνησε και πέταξε για τη μεγάλη Αθήνα που έκανε τη δική της πορεία στην παρουσίαση.

«Μιλώντας για φωτιές όλο αυτό το διάστημα, άλλη μια, διαφορετική αλλά εξίσου αμείλικτη, ήρθε να μαυρίσει την καρδιά μου.

Στην εφημερίδα Νέα Κρήτη του ομίλου της Κρήτη TV, της οικογένειάς μου για πάντα. Εκεί ξεκίνησα τη διαδρομή μου. Εκεί έκανα τους φίλους μου. Από εκεί έφυγα για να έρθω Αθήνα. Εκεί με άφησαν να ανοίξω τα φτερά μου και μου έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα μου ζωή.

Πάντα θα θεωρώ τον εαυτό μου “παιδί της Κρήτης”. Μακάρι να ήμουν κοντά να βοηθήσω. Όπως ενημερώνομαι ότι βοηθούν αυτή τη στιγμή συνάδελφοι που βρίσκονται σε άδεια, κι όμως τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη. Όπως με κόπο και με όλες τις δυνάμεις φρόντισαν να ενημερώνονται οι Κρητικοί έστω και ψηφιακά μέχρι να ξαναβγεί σε έντυπη μορφή!

Αυτή είναι αγάπη για τη δημοσιογραφία. Αγάπη και αλληλεγγύη. Μα πάνω από όλα η αγκαλιά που δίνεις στην οικογένειά σου. Αυτά είχα μάθει εκεί. Αυτά δεν θα βρήκα δυστυχώς εδώ. Αυτά μου λείπουν. Η εφημερίδα Νέα Κρήτη είναι σαν τον Φοίνικα, αναγεννάται από τις στάχτες της. Υπομονή και δύναμη σε όλους σας».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι ξεκαθάριζαν πολλά»