Ιωάννα Παλιοσπύρου: »Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»
TV Gossip

Ιωάννα Παλιοσπύρου: »Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: »Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»

Όσα είπε για την αποθεραπεία της αλλά και τον έρωτα

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου και αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει για την αποθεραπεία της.

Όπως ανέφερε, επισκέπτεται συχνά τη Γαλλία όπου και βρίσκεται το κέντρο υδροθεραπείας και μεταξύ άλλων δεν μπορεί να διανοηθεί όλο αυτό που βίωσε.

«Μέσα στο καλοκαίρι επισκέφθηκα το κέντρο υδροθεραπείας της Avene στη Γαλλία. Πηγαίνω κάθε χρόνο, γιατί τα ιαματικά νερά που υπάρχουν εκεί βελτιώνουν την ποιότητα των ουλών.

Κάνω συχνά ενέσιμες θεραπείες αρκετά επίπονες, όπως PRP ή micro needling και ιατρικό µμασάζ ουλών.

Το επόμενο χειρουργείο θα γίνει το φθινόπωρο, στην Ελλάδα, στο βλέφαρο και στο αυτί µου και οι επόμενες θεραπείες θα είναι µε λέιζερ οξυγόνου και θα γίνουν στην Αγγλία, από εξειδικευμένο γιατρό.

Έχω ακόμη πολύ δρόμο και προσπάθεια. Μερικές φορές ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο μυαλό µου, είναι αδύνατον».

«Όταν ερωτεύομαι, βλέπω καρδούλες και πεταλούδες παντού! Θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ και να μοιραστώ τη ζωή και τα όνειρά µου µε κάποιον.

∆εν έχει τύχει ακόμη, αλλά το προσμένω µε ενθουσιασμό! ∆εν χρειάζονται πολλά. Απλά πράγματα, όπως ειλικρινής διάθεση, όμορφη καρδιά και καθαρά µάτια».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια. Με πειράζει»