Ιωάννα Τούνη: Ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι της στο Μαρόκο – «Ο Δημήτρης…»
TV Gossip

Ιωάννα Τούνη: Ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι της στο Μαρόκο – «Ο Δημήτρης…»

Ιωάννα Τούνη: Ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι της στο Μαρόκο – «Ο Δημήτρης…»

Η γνωστή influencer δεν «πέταξε» στον προορισμό της, ενώ ήταν όλα κανονισμένα

Ταξίδι στο Μαρόκο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, είχε κανονίσει η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη, ωστόσο και οι τρεις τους παραμένουν στην Αθήνα.

Η γνωστή influencer, έχοντας κακή διάθεση, αποκάλυψε στους ακολούθους της στα social media, ότι το ταξίδι ακυρώθηκε, προς το παρόν, καθώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, δεν αισθανόταν καλά το προηγούμενο βράδυ.

Το ταξίδι τους, όπως είπε, έχει πληρωθεί εξ’ ολοκλήρου για έξι μέρες, ωστόσο αν τελικά καταφέρουν να «πετάξουν» θα είναι μόνο για τρεις μέρες και φυσικά, τα χρήματα που έχουν δώσει δεν επιστρέφονται τελευταία στιγμή.

«Ελπίζω μέχρι μεθαύριο…»

«Υπάρχουν κάποια νεύρα, υπάρχει κάποια ένταση. Σήμερα, ήταν να βρίσκομαι στο εξωτικό -δεν το λες και εξωτικό – Μαρόκο. Χθες το βράδυ ο Δημήτρης δεν ένιωθε πάρα πολύ καλά, οπότε δεν πήγαμε το ταξίδι που είχαμε προγραμματίσει, ενώ φυσικά τα είχαμε όλα πληρωμένα. Από τον οδηγό, ξεναγούς, ξενοδοχεία, αεροπορικά… Όλα.

Αύριο δεν έχει εισιτήρια για να φύγουμε. Μεθαύριο ενδέχεται να μπορέσουμε να πετάξουμε, απλά αντί για έξι μέρες, θα κάτσουμε τρεις. Και τις υπόλοιπες τις πληρώσαμε. Ευχαριστώ, αντίο… Εντάξει αν δεν είμαστε καλά πως θα πετάξουμε; Ελπίζω μέχρι μεθαύριο να είναι όλα καλά και να πάμε το ταξίδι μας», είπε μεταξύ άλλων στα stories της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Τούνη: Τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος και το τρυφερό φιλί του Δημήτρη Αλεξάνδρου