Ιωάννα Τούνη: Διαλέγει μπαλόνια για τη βάπτιση του γιου της
TV Gossip

Ιωάννα Τούνη: Διαλέγει μπαλόνια για τη βάπτιση του γιου της

Ιωάννα Τούνη: Διαλέγει μπαλόνια για τη βάπτιση του γιου της

Η επιχειρηματίας και influencer ετοιμάζεται για την βάπτιση του Νουνίτο, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να διαλέγει μαζί της τα μπαλόνια που θέλουν

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει η βάπτιση του μικρού Νουνίτο, με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Το ζευγάρι θέλησε μέχρι τελευταία στιγμή να κρατήσει κρυφό το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους, όπου η διαρροή έγινε παρά τη θέλησή τους.

Μάλιστα, η επιχειρηματίας και influencer ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας και απογοητευμένη για αυτό που συνέβη.

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια.

Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου.

Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…

Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ», είχε πει χαρακτηριστικά σε story που ανέβασε στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τη διαρροή για τη βάπτιση – «Μη σώσει κι έρθει»

Σε νέα ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον καλό τους φίλο, Στέφανο, φούσκωναν μπαλόνια.

Και ο λόγος; Για να επιλέξουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει για την βάπτιση του Νουνίτο.

Οι δυο τους φούσκωναν μπλε αλλά και πιο nude μπαλόνια, με την ίδια να μην αποκαλύπτει ακόμη ποια χρώματα ακριβώς θα κρατήσουν τελικά.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη: Επέτειος γάμου για την Καλλιόπη του Σασμού