Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αλλαγή χρονιάς στο Μεξικό φορώντας…μαγιό
TV Gossip

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αλλαγή χρονιάς στο Μεξικό φορώντας…μαγιό

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αλλαγή χρονιάς στο Μεξικό φορώντας…μαγιό

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους

Στο Μεξικό κατάφεραν να φτάσουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη προκειμένου να κάνουν την αλλαγή του χρόνου.

Η επιχειρηματίας και influencer είχε μιλήσει για την ταλαιπωρία που βίωσε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που ήταν ενδιάμεση στάση μιας και είχαν γίνει λάθος με τις αποσκευές.

Παρά τα όσα συνέβησαν, κατάφεραν να φτάσουν στο Μεξικό όπου μαζί με φίλους θα περάσουν την Πρωτοχρονιά τους.

Μπορεί στην Ελλάδα να έχει κρύο, στο Μεξικό απολαμβάνουν στο έπακρον τον καιρό και η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει με μαγιό.

«New Year’s eve at #Tulum. Χρόνια πολλά από όλη την οικογένεια. P.S: Επιτέλους ρε παιδιά, φτάσαμεεεεεεεε», γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram όπου ποζάρουν οικογενειακά σε πισίνα.

Τι είχε συμβεί με την πτήση της;

«Είχαμε μια αναμονή 1,5 ώρα στη Λισαβόνα. Έχω κανονίσει να καταλάβουμε μόνο το καρότσι για τον Πάρη, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο και δεν βλέπω κανένα καρότσι. Μου λένε θα είναι στο terminal. Δεν βλέπω κανένα καρότσι εκεί. Ρωτάμε ξανά το προσωπικό και μας λένε να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να έχει γίνει λάθος και να το έχουν στείλει εκεί.

Πήγαμε στις αποσκευές, περιμέναμε πόση ώρα το καρότσι μας, δεν βγήκε ποτέ. Βλέπει ο Δημήτρης πόση ώρα μια βαλίτσα να γυρίζει και αναρωτήθηκε αν είναι δική μας. Όντως ήταν η βαλίτσα του μικρού με όλα τα υπάρχοντά του, γαλατάκια, ρουχαλάκια. Μια βαλίτσα που χρειαζόμασταν. Όπως καταλαβαίνετε θα την χάναμε αν είχαμε πάει απευθείας στην επόμενή μας πτήση. Ξαναβρίσκουμε το προσωπικό και εξηγούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε την αναμονή για check in -στα αεροδρόμια γίνεται χαμός που είναι γιορτές. Τρέχαμε σε όλο το αεροδρόμιο με το μωρό να προλάβουμε την πτήση.

Στη 1.10 πετούσε το αεροπλάνο μας. Φτάνουμε 1 στο Gate με τις βαλίτσες λόγω του λάθους που έκαναν. Εγώ να κλαίω με αναφιλητά και λαχανιασμένη παράλληλα. Δεν μας άφησαν να μπούμε. Πάρα πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ στεναχωρημένη γιατί ήθελα πάρα πολύ να περάσω τις γιορτές με την παρέα μου. Ακόμα και να με αποζημιώσουν με εισιτήριο, δεν μου λέει κάτι γιατί έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά και σε αεροπορικά και σε διαμονή και σε φαιά ουσία, νεύρα κλάμα».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο στη Λισαβόνα – Έχασε πτήση για το Μεξικό