Ιωάννα Τούνη: Το Νουνίτο παίζει στην μπανιέρα του και εκείνη «λιώνει»
TV Gossip

Ιωάννα Τούνη: Το Νουνίτο παίζει στην μπανιέρα του και εκείνη «λιώνει»

Ιωάννα Τούνη: Το Νουνίτο παίζει στην μπανιέρα του και εκείνη «λιώνει»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Σε μία ακόμη ανάρτηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει τον Αλεξάνδρου junior να παίζει με το νερό στην μπανιέρα του.

Η επιχειρηματίας και influencer μοιράστηκε βίντεο όπου ο μικρούλης είναι μέσα στην μπανιέρα του λίγο πριν τον κάνει μπάνιο.

Σε πρόσφατο βίντεο της στο Youtube μίλησε αναλυτικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και το πώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού η αγάπη είναι ανιδιοτελής.

Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στο Youtube και αποκαλύπτει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της

«Έχω θρομβοφιλία που σημαίνει ότι σε όλη την εγκυμοσύνη βαρούσα ενέσεις για να αραιώσει. Είναι περίεργη και η καισαρική, ήταν και ο Δημήτρης μέσα. Άκουγα τους γιατρούς να λένε “σφήνωσε, τραβήξτε, κόψτε”. Ο Δημήτρης φρίκαρε και έκοβε βόλτες.

Το “1,2,3 τραβήξτε” με έχει στοιχειώσει, δηλαδή τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα και τα σωθικά για να βγει το μωρό. Ενώ έχουν φρικάρει οι γιατροί και τους ακούω, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου και φωνάζουν “Βοήθεια, κάποιος να έρθει να τραβήξει”.

Μπήκε νοσοκόμος χωρίς καμία αποστείρωση για να έρθει να τραβήξει. Λέω “Χριστέ μου, τι θα αντικρίσω”. Λιποθύμησα μετά από λίγο αλλά όλα καλά», είχε αναφέρει στο βίντεο της στο Youtube.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram