Ισραήλ – Νατάσα Μεντή: «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι φαίνονται»
TV Gossip

Ισραήλ – Νατάσα Μεντή: «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι φαίνονται»

Ισραήλ – Νατάσα Μεντή: «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι φαίνονται»

Η τραγουδίστρια μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο Τελ Αβίβ την ημέρα που ήχησαν οι σειρήνες

Ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη έχει «παγώσει» και τη Δύση που παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή, μιλά στο okmag για όσα βίωσε εκείνο το μοιραίο πρωί που ήχησαν οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ήδη τα θύματα του πολέμου αγγίζουν τους 2000, με αρκετούς πολίτες μάλιστα να έχουν απαχθεί και να βρίσκονται όμηροι των Παλαιστινίων.

«Eίμαι στο Τελ Αβίβ. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι φαίνονται. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστικά τραγική. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω ότι βλέπω ένα κακό όνειρο. Ακόμα μέχρι σήμερα ακούγονται βομβαρδισμοί. Ευτυχώς τώρα μακρινοί. Εγώ φιλοξενούμαι σε ένα σπίτι, στο κέντρο του Τελ Αβίβ.

Το πρωί που συνέβη όλο αυτό ξύπνησα από τις σειρήνες. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Την πρηγούμενη μέρα ήταν όλα ήσυχα. Αναρωτιόμασταν τι συμβαίνει και αρχίζουν ξαφνικά να ακούγονται εκρήξεις, πυροβολισμοί, τσιρίδες, να μυρίζει έξω παντού καμμένο. Εγώ σε κατάσταση σοκ. Δεν το περίμενα.

Η πρώτη μέρα ήταν εφιαλτική. Δεν κοιμήθηκα 3 μέρες γιατί ξυπνούσα με πονοκέφαλο από τις σειρήνες. Δεν κυκλοφορεί κανένας εδώ. Τώρα είναι λίγο καλύτερα. Όταν έπεσε η βόμβα σε κοντινή μας περιοχή κουνηθήκαμε λες και ήταν σεισμός. Ευτυχώς μένω στο κέντρο και εδώ δεν έπεσαν βόμβες», εξομολογείται.

Για να διαβάσετε όλα όσα είπε, επισκεφθείτε το okmag.gr