Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Το love story τους! Από παιδικοί φίλοι, στα σκαλιά της εκκλησίας
TV Gossip

Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Το love story τους! Από παιδικοί φίλοι, στα σκαλιά της εκκλησίας

Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Το love story τους! Από παιδικοί φίλοι, στα σκαλιά της εκκλησίας

Η ηθοποιός και ο Ολυμπιονίκης του πόλο παντρεύονται τον Δεκέμβριο - Η πρόταση γάμου, τα παιδικά χρόνια και η κοινή ζωή τους.

Στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! μίλησαν η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο Γιώργος Δερβίσης. Η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στο Προξενιό της Ιουλίας και ο αργυρός Ολυμπιονίκης του πόλο αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να παντρευτούν στο τέλος της χρονιάς, έχοντας πίσω τους μια σχέση χρόνων.

Η Ιζαμπέλλα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το ξενικό επίθετό της είναι ουγγρικό καθώς ο πατέρας της είναι ο Ούγγρος ζωγράφος Τιμπόρ Φούλοπ.

Είναι αλήθεια ότι πρωτογνωριστήκατε όταν ήσασταν παιδιά, σχεδόν μωρά;

Ιζαμπέλλα: Ναι, ήμασταν παιδικοί φίλοι, όπως και οι γονείς μας ήταν φίλοι.

Γιώργος: Ο πατέρας μου κολυμπούσε με τη μητέρα της Ιζαμπέλλας, ήταν πρωταθλητές κολύμβησης και οι δυο τους.

Ιζαμπέλλα: Εν τω μεταξύ, η γνωριμία πάει ακόμα πιο πίσω. Και οι παππούδες μας ήταν φίλοι και συμμαθητές.

Ποια είναι η πρώτη ανάμνηση που έχετε ο ένας από τον άλλο;

Γιώργος: Η πρώτη ανάμνησή μου με την Ιζαμπέλλα είναι από τα παιδικά πάρτι της, εκείνα με τους κλόουν, όταν ήμασταν 3-4 χρόνων. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να παίζουμε όλα τα παιδιά μαζί διελκυστίνδα, όπου χωριζόμασταν σε δύο ομάδες και τραβούσαμε το σκοινί.

Ιζαμπέλλα: Εγώ θυμάμαι σκηνές από διακοπές, καλοκαίρια στη Μυτιλήνη και Πάσχα στην Κυλλήνη. Μέσα σε όλες τις συμπτώσεις, η γιαγιά μου είναι από τη Μυτιλήνη, όπως και ο παππούς του Γιώργου, ενώ η Κυλλήνη προέκυψε λόγω της οικογενειακής φιλίας. Πηγαίναμε εκεί μαζί διακοπές.

Γιώργος: Επίσης, εγώ έμενα στη Βουλιαγμένη και σχεδόν απέναντι από το σπίτι μας ήταν το εξοχικό της Ιζαμπέλλας.

Άρα ήταν σχεδόν καρμικό να γίνετε ζευγάρι;

Ιζαμπέλλα: Γίναμε ζευγάρι τυχαία. Μέχρι τότε δεν υπήρχε κάποιο αίσθημα ή υπόνοια ερωτικού ενδιαφέροντος. Είχαμε να βρεθούμε αρκετά χρόνια, οπότε κάποια στιγμή, εκεί στα 24 μας, είπαμε να βγούμε να πούμε τα νέα μας.

Γιώργος: Τέλη του 2018 συναντηθήκαμε, πήγαμε σε ένα αγαπημένο μας εστιατόριο στην Κηφισιά. Βγήκαμε άλλες δυο-τρεις φορές και από τότε είμαστε μαζί.

Μένετε μαζί;

Γιώργος: Το αποφασίσαμε σχεδόν στον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Τέσσερα χρόνια τώρα μένουμε μαζί.

Ιζαμπέλλα: Μαγειρεύουμε και οι δύο και γενικά μοιραζόμαστε τις δουλειές, ανάλογα με τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Όταν κάποιος δεν μπορεί, αναλαμβάνει ο άλλος. Αν εγώ γυρίσω αργά το βράδυ από το γύρισμα και το θέατρο, ο Γιώργος θα έχει ετοιμάσει το φαγητό. Πάντα με σκέφτεται και υπάρχει ένα vegetarian πιάτο, καθώς δεν τρώω κρέας. Όπως όταν ο Γιώργος τρέχει σε προπονήσεις ή λείπει σε προετοιμασίες και διάφορα πρωταθλήματα, τότε εγώ αναλαμβάνω τα του σπιτιού. Είμαστε από τα ζευγάρια που θέλουν να είναι μαζί, να περνούν τον χρόνο τους παρέα.

Γιώργος: Η Ίζα, έτσι τη φωνάζω, είχε έρθει και σε κάποιες διοργανώσεις στο εξωτερικό, στη Σερβία αλλά και στην Ουγγαρία το 2022, όταν βγήκαμε τρίτοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Γιώργο, σου αρέσει γενικά να της κάνεις εκπλήξεις;

Ιζαμπέλλα: Εγώ θα σου πω. Τις λατρεύει τις εκπλήξεις. Και είναι πολύ συγκινητικό, γιατί δείχνει συνεχώς πόσο με στηρίζει. Η πιο ωραία ήταν όταν, χωρίς να το περιμένω, ήρθε να με δει το καλοκαίρι στην Ορεστιάδα, στον πιο απομακρυσμένο σταθμό της περιοδείας της παράστασης Άντρες με τα όλα τους όπου έπαιζα. Και είχα να τον δω έναν μήνα.

Γιώργος: Έλειπα στην Ιαπωνία. Συμμετείχα με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουσίμα, όπου βγήκαμε δεύτεροι. Επιστρέφοντας, μετά από ένα ταξίδι 36 ωρών, με το που προσγειώθηκα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά από δύο ώρες πέταξα για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί πήγα οδικώς στην Ορεστιάδα για να τη δω.

Ιζαμπέλλα: Είχε βάλει στο σχέδιο και κάποιους από τον θίασο, τον Αντώνη Λουδάρο και τον Ντάνιελ Νούρκα. Όταν είδα μπροστά μου τον Γιώργο, τρελάθηκα. Ήταν τέτοια η έκπληξή μου που άρχισα να φωνάζω και να χαίρομαι σαν μικρό παιδί.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Και δεν είναι η μόνη έκπληξη που σου έχει κάνει, Ιζαμπέλλα.

Ιζαμπέλλα: Είχα πει πως ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά μου και ο Γιώργος ανέλαβε να το οργανώσει. Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα πως το είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.

Γιώργος: Αμέσως μετά την τούρτα, όλοι μου οι φίλοι, που με βοήθησαν στην έκπληξη που θα ακολουθούσε, συντονίστηκαν και άλλος απασχόλησε την Ιζαμπέλλα, άλλος άναψε ένα neon φως που έγραφε «Will you marry me?», οπότε κάπως τράβηξα την Ιζαμπέλλα στην πίστα να χορέψουμε και εκεί της έκανα την πρόταση και της έδωσα το δαχτυλίδι.

Ιζαμπέλλα: Είπα «ναι» χωρίς να το σκεφτώ. Ούτως ή άλλως, το είχα σκεφτεί πως ήθελα να παντρευτώ τον Γιώργο. Ήταν απολύτως συνειδητή απόφαση. Ο Γιώργος είναι η οικογένειά μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο άνθρωπος που θέλω να περνάω μαζί του όλες μου τις ώρες.

Γιώργο, ισχύει ότι οι περισσότεροι αθλητές επιδιώκουν να παντρεύονται μικροί ή να έχουν σταθερές σχέσεις για να είναι αφοσιωμένοι στο άθλημά τους;

Γιώργος: Όσοι ασχολούνται κυρίως με τον πρωταθλητισμό το συνηθίζουν να έχουν σταθερό σύντροφο ή να παντρεύονται νωρίς, αλλά προσωπικά δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να έχω μια κοπέλα για αυτό τον λόγο. Δεν συμβιβάστηκα στις προσωπικές μου επιλογές για να είμαι ήρεμος στις προπονήσεις μου. Έτυχε, ταιριάξαμε και αγαπηθήκαμε. Η Ιζαμπέλλα είναι ο άνθρωπός μου. Είναι δοτική, καλόψυχη, έξυπνη, όμορφη μέσα κι έξω, παρούσα και υποστηρικτική για μένα. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο δεν βαριέμαι στιγμή και γι’ αυτό είναι ο άνθρωπός μου.

Έχετε αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος;

Ιζαμπέλλα: Θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Γιώργος: Είναι και Ολυμπιακό έτος το 2024, οπότε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και θα οργανώσουμε τον γάμο.

Ιζαμπέλλα, πώς αντιδράς αν, για παράδειγμα, παρακολουθείς έναν αγώνα του Γιώργου και αντιληφθείς ότι κάποια κοπέλα θέλει να τον γνωρίσει;

Ιζαμπέλλα: Συνήθως ξέρουν ότι είμαι το κορίτσι του, οπότε δεν λένε κάτι μπροστά μου. Πάντως, αν άκουγα κάτι, θα το διασκέδαζα, δεν με ενοχλεί. Έχει τύχει να δω κορίτσια να πηγαίνουν να κάθονται κοντά στον πάγκο για να βλέπουν καλύτερα τους παίκτες. Αλλά, όταν στον πάγκο είναι 15 αγόρια με το μαγιό τους, λογικό δεν είναι; (Γελάει.)

Για σένα, Γιώργο, είναι αμήχανο να ακούς σχόλια για την Ιζαμπέλλα;

Γιώργος: Καθόλου. Όταν πηγαίνω να τη δω στο θέατρο, με κάποιον μαγικό τρόπο πάντα τυχαίνει να κάθομαι μπροστά από κάποιον που θα πει κάτι για την Ίζα. Και πάντα γελάω. Κάποια φορά γύρισα και είπα «είναι η κοπέλα μου!».