J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη και μια μικρή γεύση από το νέο τρέιλερ
TV Gossip

J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη και μια μικρή γεύση από το νέο τρέιλερ

J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη και μια μικρή γεύση από το νέο τρέιλερ

Η ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram

Πολλά υποσχόμενο επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πρεμιέρα του σόου, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν να ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο.

Στο τραπέζι τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους coaches έχουν πέσει αρκετά και γνωστά ονόματα, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Για τους coaches, το Πάμε Δανάη, αποκάλυψε ότι έχουν πέσει στο τραπέζι τα εξής ονόματα: Κώστας Μαρτάκης, Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Κόκοτας, Joanne, Daphne Lawrence, Ιουλία Καλλιμάνη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο Πρωινό Σουσού μερικά από τα ονόματα που έχουν περάσει για ραντεβού και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ ένα άλλο όνομα είναι αυτό του Σάββα Πούμπουρα, που δεν το περίμενε κανείς.

«Έκανε ραντεβού ο Σάββας και μάλιστα σε πάρα πολύ καλό κλίμα και πάρα πολύ ώρα, μήπως συζήτησαν και άλλα πράγματα», είπε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Γιώργος Αμούτζας, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στον Σασμό. Επίσης, από ραντεβού πέρασε η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Γεωργία Σιακαβάρα.

Το πολλά υποσχόμενο τρέιλερ

Ο Νίκος Κοκλώνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε στο τρέιλερ του J2US.

Στο βίντεο, ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well φορά ένα υπέρλαμπρο άσπρο σακάκι με ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στο πέτο.

Στο πίσω μέρος φαίνεται ότι υπάρχουν ρεμπέτες με τα μουσικά όργανα ανά χείρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι για άλλη μια φορά θα μας εκπλήξει!

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!