Καίτη Φίνου: «Με κάλεσαν σε ριάλιτι και είπα “θα πω ναι και ας γίνω ρεζίλι. Είναι πολλά τα λεφτά»
TV Gossip

Καίτη Φίνου: «Με κάλεσαν σε ριάλιτι και είπα “θα πω ναι και ας γίνω ρεζίλι. Είναι πολλά τα λεφτά»

Καίτη Φίνου: «Με κάλεσαν σε ριάλιτι και είπα “θα πω ναι και ας γίνω ρεζίλι. Είναι πολλά τα λεφτά»

Όσα είπε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε

Στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Καίτη Φίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε.

«Φέτος έγιναν 40 σήριαλ στην τηλεόραση… δεν υπήρχε ένας ρόλος για μένα; Ο γνωστός του γνωστού, οι ίδιοι και οι ίδιοι, το λέει και ο απλός κόσμος. Κουραστήκαμε να τους βλέπουμε, είδαμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που κάνουν, έχουν ξεφύγει πλέον τα πράγματα, μας είπαν ότι είμαστε για ψυχίατρο.

Βλέπουμε σήριαλ που δεν πρέπει να βρίσκονται στην τηλεόραση, που κάνουν τηλεθεάσεις κάτω του προβλεπόμενου, κι όμως αυτούς τους ανθρώπους θα τους πάρουν – κι αυτό γίνεται κάποια χρόνια – τους ίδιους, βάζοντάς τους σε κάτι άλλο.

Πήρα πάρα πολλά τηλέφωνα να πω ότι υπάρχω κι εγώ, αν υπάρχει κάποιος ρόλος. Κάλεσα τους πιο γνωστούς. “Βέβαια, ευχαρίστως”, “θα σας έχουμε υπόψη μας, ναι”. Ένας σκηνοθέτης πολύ επιτυχημένης σειράς, που του έστειλα μήνυμα στο Facebook, μου είπε: ευχαριστώ. Άλλοι δεν απάντησαν καθόλου.

Μετά με κάλεσαν σε παιχνίδι τηλεοπτικό, τύπου ριάλιτι, και είπα να πω το ναι, κι ας γίνω ρεζίλι, γιατί ήταν αρκετά τα λεφτά. Σ’ ένα από αυτά – γιατί είχα και παλαιότερα προτάσεις – υπέγραψα και συμβόλαιο εχεμύθειας με πάρα πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής. Το έχω φωτογραφήσει στο κινητό μου εδώ και έναν χρόνο.

Είχαμε κλείσει τα πάντα. Δευτέρα υπέγραψα και Παρασκευή είχαμε γυρίσματα… αλλά δεν προχώρησε. Δεν το κυνήγησα, δεν κάνω τέτοιες κινήσεις. Και το συμβόλαιο εχεμύθειας, που είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δεν ήταν αστεία υπόθεση. Αφού έλεγα: και τρεις βδομάδες να με κρατήσουν, είναι μια χαρά. Είχα βάλει στο μυαλό μου διάφορα».

Διαβάστε επίσης

Καίτη Φίνου: «Αν μου πει ένα δεκαεξάχρονο “άντε, μωρή χοντρέλω”…»