Καίτη Γαρμπή: «Ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”»
TV Gossip

Καίτη Γαρμπή: «Ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”»

Καίτη Γαρμπή: «Ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”»

Η ανάρτησή της για τα σχόλια που έλαβε

Τις συναυλίες της ακύρωσε η Καίτη Γαρμπή μετά την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από το πλήρωμα της Blue Horizon που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε αναρτήσεις που είναι «γροθιά» στο στομάχι, με τους φανς της να προχωρούν σε διθυραμβικά σχόλια για τις τοποθετήσεις της.

Η ίδια σε νέα της ανάρτηση θέλησε να τονίσει πώς η σιωπή «επιβάλλεται» μπροστά σε μία τέτοια τραγωδία και να υπάρχει πάνω από όλα η ανθρωπιά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον κολακευτικά, υποστηρικτικά και παίρνω και τα εύσημα. Όταν μιλάμε για τα αυτονόητα, για το ηθικό και το ανθρώπινο σε καταστάσεις σαν αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”.

Η δουλειά των καλλιτεχνών είναι συνυφασμένη με τη χαρά και τη διασκέδαση και αυτό που έκανα εγώ με την ακύρωση των εμφανίσεών μας στην Κρήτη που είναι βουτηγμένη στο πένθος για το αδικοχαμένο παλικάρι της, τον Αντώνη και μια πνιγμένη Θεσσαλία που περιμένουμε να φύγουν τα νερά για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, είναι το αυτονόητο και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.

Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας που πνίγεται μέσα στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού, και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας.

Διαβάστε επίσης

Καίτη Γαρμπή: Σοκαρισμένη με την κτηνωδία στον Πειραιά – «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»