Καλομοίρα: Γεύμα πλάι στο κύμα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη
TV Gossip

Καλομοίρα: Γεύμα πλάι στο κύμα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Καλομοίρα: Γεύμα πλάι στο κύμα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΟΚ!

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, κατά την αναχώρησή τους από το all day στέκι Ark στη Γλυφάδα, όπου γευμάτισαν δίπλα στη θάλασσα με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα από την Αμερική, με αφορμή τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι της Καλομοίρας, Rolling.

Αυτή τη φορά δεν ήταν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, οι δίδυμοι Νίκος και Δημήτρης και η μικρότερη Αναστασία, που λόγω των σχολικών τους υποχρεώσεων παρέμειναν μαζί με τους παππούδες τους στην Ουάσινγκτον όπου ζουν μόνιμα. «Το ζευγάρι θα μείνει στην Αθήνα για ακόμη δύο εβδομάδες» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για την εμφάνισή της: «Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν… Και δεν τα έχω σβήσει, τα αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, είναι αστεία. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο και για το αν ποτέ η κόρη μου έχει social media και της κάνουν τέτοια σχόλια. Τα έδειξα στα παιδιά μου και το συζητήσαμε. Συνέχεια οι άνθρωποι θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω».

Διαβάστε επίσης