Kate Middleton: Γιατί δεν ήταν δίπλα της ο Πρίγκιπας William όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο;
TV Gossip

Kate Middleton: Γιατί δεν ήταν δίπλα της ο Πρίγκιπας William όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο;

Kate Middleton: Γιατί δεν ήταν δίπλα της ο Πρίγκιπας William όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο;

Όσα αναφέρουν πηγές του Παλατιού

Σοκ είχε προκαλέσει η ανακοίνωση της Kate Middleton πριν από λίγες ημέρες ότι πάσχει από καρκίνο και έχει μπει σε διαδικασία χημειοθεραπείας.

Μέχρι να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, φήμες και δημοσιεύματα είχαν οργιάσει με κάποιους να μιλούν για χωρισμό, άλλοι ότι έχει πεθάνει και άλλοι ότι ίσως η κατάσταση της υγείας της όντως να είναι σοβαρή.

Η Πριγκίπισσα Κάθριν θέλησε να κάνει τη δική της ανακοίνωση όταν έκλεισαν τα σχολεία προκειμένου τα παιδιά της να προστατευθούν!

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν έκανε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και τίποτα δεν προμήνυε ότι πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, οι περαιτέρω εξετάσεις που έκανε έδειξαν τον καρκίνο και θα έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα τις χημειοθεραπείες!

Αυτό, όμως, που έκανε κάποιους να απορούν είναι γιατί δεν είχε δίπλα της τον Πρίγκιπα William παρότι η ίδια μίλησε πολλές φορές για αυτόν και το πόσο στην στηρίζει.

Πηγή του παλατιού δίνει την απάντηση και αναφέρει ότι ήταν επιλογή της Kate να μιλήσει μόνη της και να δώσει τέλος στις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν!

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να το μεταφέρει προσωπικά η ίδια, μόνη της. Την υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο Γουίλιαμ είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την επέμβαση της τον Ιανουάριο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα. Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη».

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Τέλος στο όργιο φημών – Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο! (Βίντεο)