Kate Winslet: «Το να είσαι διάσημος είναι φρικτό»
TV Gossip

Kate Winslet: «Το να είσαι διάσημος είναι φρικτό»

Kate Winslet: «Το να είσαι διάσημος είναι φρικτό»

Όσα βίωσε μετά την επιτυχία της ταινίας, Τιτανικός

Στο περιοδικό PORTER παραχώρησε συνέντευξη η Kate Winslet και αναφέρθηκε στη δυσφορία που ένιωσε για τη φήμη της μετά την κυκλοφορία της διάσημης ταινίας του Τζέιμς Κάμερον το 1997.

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη.

ι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: “Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα”… και εγώ έλεγα: “Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό”.

Ο Τιτανικός συνεχίζει να φέρνει στους ανθρώπους τεράστια χαρά. Η μόνη φορά που λέω “Ω, Θεέ μου, κρύψου”, είναι όταν βρισκόμαστε κάπου σε ένα πλοίο.

Ήταν σαν νύχτα και μέρα από τη μια μέρα στην άλλη. Επίσης, το σώμα μου ήταν στο στόχαστρο ενδελεχούς σχολιασμού και μου ασκούνταν διαρκώς κριτική. Ο βρετανικός Τύπος ήταν πραγματικά αρκετά σκληρός μαζί μου.

Ένιωθα αρκετά εκφοβισμένη, για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν απλώς: “Εντάξει, λοιπόν, αυτό είναι φρικτό και ελπίζω να περάσει”. Και σίγουρα πέρασε, αλλά με έκανε επίσης να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό είναι το να είσαι διάσημη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, σίγουρα όχι».

Διαβάστε επίσης

Kate Winslet: «Μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ χοντρή στον “Τιτανικό” και για αυτό δεν μπορούσε να χωρέσει ο “Jack” στην πόρτα διάσωσης»