Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά την ηγουμένη Φιλαρέτη και υποδέχεται τη Δόμνα Σαγιά
TV Gossip

Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά την ηγουμένη Φιλαρέτη και υποδέχεται τη Δόμνα Σαγιά

Κατερίνα Διδασκάλου: Αποχαιρετά την ηγουμένη Φιλαρέτη και υποδέχεται τη Δόμνα Σαγιά

Από τη Μυρσινή Σεβαστού, στην ηγουμένη Φιλαρέτη και τη Δόμνα Σαγιά στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ1

Τη μία επιτυχία μετά την άλλη διαδέχεται η Κατερίνα Διδασκάλου αφού μετά τη Μυρσίνη των Άγριων Μελισσών αγαπήθηκε και ως ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την απολαύσουμε μέσα από τη σειρά Ηλέκτρα που θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1, με πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στις 20:30.

Η υπόθεση της σειράς

1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της… Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

Λίγα λόγια για τον ρόλο της

Λέαινα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και την οικογένειά της αλλά την ίδια στιγμή και πικραμένη από τη ζωή. Ποτέ δεν πίστεψε ότι η ζωή θα της τα φέρει βολικά.

Ο αποχαιρετισμός της ηγουμένης Φιλαρέτης

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου αποχαιρετώντας έναν ρόλο που αν μη τι άλλο κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, υποσχέθηκε να συστήσει εν καιρώ και τους νέους της ρόλους με τους διαδικτυακούς της φίλους να αδημονούν.

«Αποχαιρετώντας τη Φιλαρετη σημερα, βρηκα 3 φωτογραφιες που μοιαζουν σαν ενας τελευταιος αποχαιρετιστηριος χορος.

Σας ευχαριστω πολυ για την αγαπη που δειξατε και σε αυτον το ρολο. Συντομα θα σας συστήσω τις 2 νεες φετινες ηρωιδες».

Διαβάστε επίσης

«Ηλέκτρα»: Οι ηθοποιοί της νέας σειράς της ΕΡΤ