Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου. Τον Γιάννη και…»
TV Gossip

Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου. Τον Γιάννη και…»

Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου. Τον Γιάννη και…»

Όσα είπε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί

Στο περιοδικό Beaute και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Σαββοπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Είναι κάτι που το έχουμε αφήσει λίγο στην τύχη. Νομίζω, επειδή είμαι ερωτευμένη και με τον σύντροφό μου και με τη δουλειά μου και δεν μου λείπει κάτι, δεν το αναζητώ. Δημιουργείται καμιά φορά αυτή η παγίδα όταν είσαι ευτυχισμένος.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ γεμάτη. Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου: τη δουλειά μου και τον Γιάννη. Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου.

Νομίζω ότι η “κόλλα” μας με τον Γιάννη, το πρώτο στοιχείο που μας ενώνει ενώ είμαστε τελείως διαφορετικοί, είναι ότι τα θέλω μας για τον τρόπο που ζούμε ταυτίζονται απίστευτα.

Θέλουμε τα ίδια, αποζητάμε τα ίδια και ξεκουραζόμαστε με τα ίδια. Ενώ δεν είμαστε ίδιοι, τα θέλω μας είναι ίδια.

Το δεύτερο είναι ότι η δουλειά μάς ενώνει. Υπάρχει κατανόηση για τις ατελείωτες ώρες εργασίας. Η κατανόηση είναι τόσο λυτρωτική, όταν δεν χρειάζεται να τη διαπραγματευτείς.

Είμαστε και οι δύο ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και αναγνωρίζουμε ότι ο άλλος έχει ανάγκη να διαθέσει πολύ από τον χρόνο του σε ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Οπότε δεν θα υπάρξει σημείο τριβής όταν ο ένας ή ο άλλος θα είναι ατελείωτες ώρες εκτός σπιτιού για δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Γερονικολού: «Πολλές φορές η αγάπη είναι η στοργή, δεν έχει να κάνει με το DNA»