Κατερίνα Καινούργιου: «Αν έφευγε από την εκπομπή ο Μικρούτσικος θα μου στοίχιζε πολύ»
TV Gossip

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν έφευγε από την εκπομπή ο Μικρούτσικος θα μου στοίχιζε πολύ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν έφευγε από την εκπομπή ο Μικρούτσικος θα μου στοίχιζε πολύ»

Ο απολογισμός της περσινής σεζόν και η σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου που μεταξύ άλλων έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν.

Αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας που έπρεπε να βγάλει εις πέρας, τη σχέση που έχει δημιουργήσει με γνωστούς δικηγόρους αλλά και το κεφάλαιο Ανδρέας Μικρούτσικος που συζητήθηκε αρκετά την περσινή σεζόν.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς σου;

Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Το δυσκολότερο ήταν με τα Τέμπη. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Ήθελαν να βγουν στην εκπομπή από μόνοι τους, έψαχναν τα παιδιά τους ενώ ήξεραν ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε ελπίδα. Και ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν ένα πολύ δύσκολο θέμα. Είναι η σκληρή πλευρά της επικαιρότητας, αλλά δεν μπορείς να την αγνοήσεις.

Έχεις αναπτύξει και μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σχέση με συγκεκριμένους δικηγόρους, όπως ο Αλέξης Κούγιας.

Μια χαρά είμαστε πια με τον κύριο Κούγια. Άσε που γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον μπαμπά μου. Όταν είχαμε διαπληκτιστεί, του είχε τηλεφωνήσει και του είπε: «Κόρη σου είναι η Κατερίνα; Καλέ, πώς μεγάλωσε έτσι;». Υπέροχο; Η αδυναμία μου βέβαια είναι ο κύριος Δημητρακόπουλος. Ξέρεις, είναι κάποιοι δικηγόροι που κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως είναι και ο κύριος Λύτρας. Μου αρέσει να φιλοξενώ δικηγόρους γιατί ακόμα και το γεγονός πως κάποια νομικά πράγματα δεν τα γνωρίζω δεν αντιμετωπίζεται με σνομπισμό.

Αν είχες την επιλογή, θα προτιμούσες μια πιο light θεματολογία;

Τώρα πια όχι. Χθες έλεγα στα παιδιά «θα έχουμε τον κύριο Δημητρακόπουλο στην πρώτη εκπομπή;». Και εσείς στο ΟΚ! δεν έχετε προσαρμόσει τη θεματολογία σας; Βάζεις στο εξώφυλλο τον πρωθυπουργό, έχεις και κοινωνικά θέματα, δεν μπορείς να ασχολείσαι μόνο με το τι φόρεσε η τάδε. Οι εποχές έχουν αλλάξει.

Κεφάλαιο «Ανδρέας Μικρούτσικος»…

Τον αγαπώ. Εγώ προσωπικά δεν έχω διαπληκτιστεί μαζί του. Τον σέβομαι πάρα πολύ.

Μα έχει τύχει να βάλεις τα κλάματα στην εκπομπή.

Δεν ήταν προσωπικό μας, ήταν η πίεση από το κοντρόλ να προχωρήσουμε σε άλλο θέμα, ενώ εκείνος δεν φοράει ποτέ ακουστικό. Ο Ανδρέας είναι σαν μπαμπάς μου, ο γιος του είναι στην ηλικία μου. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, είχα τρελαθεί από την ανησυχία μου. Έχει βαθιά γνώση και της τηλεόρασης και της μουσικής. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά έχω μεγαλώσει με Θάνο Μικρούτσικο και Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο Ανδρέας είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, τον ρωτάω πράγματα που δεν μπορεί να απαντήσει κανένας άλλος. Είναι τιμή μου που είναι μαζί μου. Είναι ο μόνος από τη γενιά του που έχει δεχτεί να είναι σε μια εκπομπή που, ενώ δεν την παρουσιάζει, όλοι μιλούν για εκείνον. Παντού μου λένε για τον Ανδρέα, όλοι περιμένουν να ακούσουν κάθε φορά τι θα πει. Αν έφευγε από την εκπομπή, θα μου στοίχιζε πολύ και σε προσωπικό επίπεδο. Έχω μάθει πολλά από αυτό τον άνθρωπο. Τον ενδιαφέρει να είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, μου λέει «Κατερίνα, θέλω να βρεις έναν άνθρωπο και να είσαι ευτυχισμένη». Και ο Γρηγόρης είναι έτσι.

Για τον Γκουντάρα μιλάς.

Ναι, είμαι τόσο χαρούμενη που έχει επιστρέψει από πέρσι. Έχει το ταλέντο να τηρεί τις ισορροπίες και ταυτόχρονα να έχει άποψη για όλα. Αυτό που κάνει ο Γρηγόρης είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ. Έχει τύχει να πω στον αέρα «Γρηγόρη, πάρ’ το πάνω σου, βοήθα». Σκέψου ότι είχε προτάσεις να είναι κεντρικός παρουσιαστής και επέλεξε να είναι μαζί μας. Αυτό δεν το κάνεις αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Έχει πολύτιμη εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: «Με παρουσιάζουν απεγνωσμένη να παντρευτώ αλλά πιο πολύ σκέφτομαι το παιδί»