Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ένα βήμα πριν από την επανασύνδεση;
TV Gossip

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ένα βήμα πριν από την επανασύνδεση;

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ένα βήμα πριν από την επανασύνδεση;

Οι τυχαίες συναντήσεις γέννησαν έντονη φημολογία

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς μαζί με τον καλό της φίλο Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Την ίδια μέρα, αλλά με διαφορετική πτήση, στη συμπρωτεύουσα έφτασε και ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας, Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος.

Εκείνη έμεινε στo MonAstyHotel και εκείνος σε άλλο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Το ίδιο βράδυ οι δυο τους διασκέδαζαν σε διαφορετικά τραπέζια στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Πύλη Αξιού. «Δεν κάθισαν μαζί, ούτε έδωσαν κανένα δικαίωμα ώστε να καταλάβει κάποιος ότι κάτι μπορεί να έτρεχε μεταξύ τους» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί.

«Σίγουρα όμως υπήρχαν αρκετά έντονα βλέμματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς». Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, ακόμα και μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφές, έστω και τυπικές. «Ήταν μια έντονη σχέση, με πολλή αγάπη και μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο» παραδέχεται φιλικό τους πρόσωπο στο περιοδικό. Εδώ και καιρό οι δυο τους έχουν κάνει ξανά «follow» στο Instagram, ενώ εκείνη δεν είχε διστάσει να του γράψει «συγχαρητήρια» για το νέο του επαγγελματικό βήμα ως ιδιοκτήτη του εστιατορίου Gallina στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας και πήγε κατευθείαν στην εκπομπήSuper Κατερίνα. «Είχε πολύ καλή διάθεση» λέει συνεργάτης της. «Το μόνο που είπε είναι ότι πέρασε πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη, ότι είδε αγαπημένους φίλους και ότι απόλαυσε πολύ τις τοπικές γεύσεις». Οι δύο πρώην σύντροφοι δεν συναντήθηκαν μόνο στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το βράδυ της Κυριακής παρακολούθησαν και οι δύο την παράσταση This is not Romeo& Juliet, με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη σύζυγό του Σίσσυ Τουμάση, στο Θέατρο Αριστοτέλειον. Και οι δύο πρωταγωνιστές του Alpha έχουν φιλοξενηθεί στηSuper Κατερίνα και έχουν αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την παρουσιάστρια.

Πάντως, το κοινό ταξίδι και η ταυτόχρονη παρουσία στα ίδια μέρη φούντωσαν τις φημολογίες πως Κατερίνα και Φίλιππος είναι ίσως έτοιμοι να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: «Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο και είπα “αν κάνω παιδάκι…”