Κατερίνα Καινούργιου: Το δέσιμό της με την ΑΕΚ, η αδυναμία στον Δημήτρη Μελισσανίδη και το τελετουργικό σε κάθε ματς
TV Gossip

Κατερίνα Καινούργιου: Το δέσιμό της με την ΑΕΚ, η αδυναμία στον Δημήτρη Μελισσανίδη και το τελετουργικό σε κάθε ματς

Κατερίνα Καινούργιου: Το δέσιμό της με την ΑΕΚ, η αδυναμία στον Δημήτρη Μελισσανίδη και το τελετουργικό σε κάθε ματς

Η παρουσιάστρια σε μια διαφορετική συνέντευξη, μιλά για την αγαπημένη της ομάδα

Τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από το κανάλι του Alpha, να ασχολείται με τα κοινωνικά αλλά και τα lifestyle θέματα της χώρας και όχι μόνο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στην αγαπημένη της ομάδα, την ΑΕΚ και τα κιτρινόμαυρα αισθηματά της από μικρή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που έχει στην Ένωση και της την έχει μεταλαμπαδεύσει από τα παιδικά της ο πατέρας της, με τον οποίο πήγαιναν μαζί στο γήπεδο και έβλεπαν μαζί και με τον αδερφό της, τα ματς του Δικεφάλου.

Η παρουσιάστρια, σε μια διαφορετική συνέντευξη, μίλησε στο aek365 και τον Θοδωρή Καρβουνιάρη, για το δέσιμό το δικό της και της οικογένειάς της με την ΑΕΚ, την πρώτη φορά που μπήκε στο νέο γήπεδο της ομάδας, την Αγιά Σοφιά OPAP Arena, αλλά και το τελερουργικό που ακολουθούσαν στο σπίτι της, κάθε φορά που είχε αγώνα.

Πώς έγινες ΑΕΚ; Πώς προέκυψε;

«Θυμάμαι ακόμα τον μπαμπά μου με τον θείο μου να με ντύνουν στα κιτρινόμαυρα και να με πηγαίνουν στο γήπεδα μικρή. Από 4-5 χρονών με πήγαιναν στο γήπεδο της ΑΕΚ! Παθιασμένοι οικογενειακώς με την ομάδα όλοι. Το δέσιμο με την ΑΕΚ είναι βαθιά συναισθηματικό. Από τον παππού μου, κιόλας, τον πατέρα του πατέρα μου κρατάει αυτό το δέσιμο με την ΑΕΚ, άρα ήταν λογικό να «δεθώ» κι εγώ από μικρή με την ομάδα»

Η πιο ΑΕΚ στιγμή της ζωής σου σε προσωπικό επίπεδο – Μία ιστορία που θυμάσαι;

«Έχω αναμνήσεις και από το παλιό το γήπεδο όταν ήμουν παιδί, όμως θυμάμαι έντονα και την πρώτη φορά που πήγα στο καινούργιο γήπεδο, πριν 1,5 χρόνο. Πήγαμε όλες μας οι φίλες και μάλιστα πριν το παιχνίδι λέγαμε μακάρι να κερδίσουμε μην με πουν και… γκαντέμο! Ευτυχώς κερδίσαμε, οπότε όλα καλά».

Υπάρχουν κάποιες καλές ή κακές στιγμές που έχεις συνδυάσεις με την ΑΕΚ;

«Συγκεκριμένα παιχνίδια δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Θυμάμαι όμως έντονα να βλέπουμε όλοι μαζί οικογενειακώς παιχνίδια της ΑΕΚ στην τηλεόραση. Όποτε έπαιζε η ΑΕΚ παιχνίδι και ήμασταν σπίτι ήταν ιερή στιγμή για τον πατέρα μου και για όλους. Παράγγελνε σουβλάκια και μάλιστα μας έβαζε να καθόμαστε σε συγκεκριμένες θέσεις για το γούρι και φυσικά κάναμε απόλυτη ησυχία».

Μία ευχή;

«Για το ποδόσφαιρο θέλω να πω κάτι κυρίως. Στο μυαλό μου το θυμάμαι τους οπαδούς σε μία αγνή παλαιότερη εποχή. Εύχομαι να γυρίσουμε σε αυτή την εποχή όπως τη θυμάμαι εγώ παιδί. Η βία των τελευταίων χρόνων θέλω να φύγει. Είναι κάτι ιερό το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και δεν χωράει η βία. Έχω μεγαλώσει σε πολύ συναισθηματικό, οικογενειακό, αθλητικό περιβάλλον και ήταν πολύ όμορφο. Μακάρι να επιστρέψει! Οσο για την ομάδα μας την ΑΕΚ πάντα νίκες. Να πηγαίνει μπροστά. Έχω και αδυναμία μεγάλη στον πρόεδρο τον κ. Μελισσανίδη».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Κακοήθειες είναι να σε καταριούνται και να σου γράφουν να μην αποκτήσεις ποτέ παιδί»